5 film, amit látnod kell anyák napján!

Még ha nem is találkozhatsz anyukáddal vasárnap, akkor is filmezhettek közösen.

5 film, amit látnod kell anyák napján!

Mamma Mia!

Anyuddal odáig vagytok a musicalekért? Akkor egyértelmű, hogy a Mamma Miát kell megnéznetek. Hiszen nem elég, hogy egy szuper anya-lánya kapcsolatot mutat be a film, de mindezt Görögországban teszi, ABBA-dalok segítségével! (Persze megnézhetnétek a második részt is, de ki akarja egy alapból szokatlan anyák napján meggyászolni Meryl Streep karakterét?!)

Kisasszonyok

A Kisasszonyok legújabb feldolgozása minden esetben must-have, ha mozizásról van szó. Nem elég, hogy fantasztikus a cast (most komolyan: Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet, Laura Dern és Meryl Streep?! WOW!), de a March-lányok és az édesanyjuk, Marmee között is igazán különleges kapcsolat van. A meghatódva-sírás garantált!

Rossz anyák

Néha nem árt egy kis önirónia, mostanában pedig különösen fontos, hogy nevessünk. Szóval alap, hogy a Rossz anyák is felkerült a listára! Így még jobban fogod értékelni a mamád munkáját. Ráadásul, ha neked is van gyerkőcöd, Mila Kunisék küzdelmei neked is ismerősek lesznek, szóval extra jól fogtok szórakozni.

Lady Bird

Az anya-lánya kapcsolatok nem mindig felhőtlenek. Tinédzserkorban meg főleg nem. Ezt a bonyolult, veszekedésekkel teli, de mégis szeretetteljes időszakot vizsgálja meg Greta Gerwig filmje, a Lady Bird. A humorosan, érzékenyen és nagyon egyedien elmesélt történet tökéletes, ha egy kis terápiás sessiont tartanátok május első vasárnapja alkalmából.

Anyák napja

Mégis mit nézzetek anyák napján, ha nem az Anyák napja című filmet?! Ez egy olyan kézenfekvő választás, mint karácsonykor az Igazából szerelem, október 31-én a Halloween, vagy épp Valentin-napkor a Valentin-nap. Ez a film is amúgy az Igazából szerelem által indított trendbe csatlakozik: az ünnepnap apropóján több szálon meséli el a családok történeteit, olyan nagy neveket szerepeltetve, mint Jennifer Aniston, Julia Roberts, Shay Mitchell vagy Kate Hudson.

Még több

Te Te Te