A karantén miatt romlott meg Kim Kardashian házassága?

Az ő kapcsolatuk lesz a koronavírus újabb áldozata?

A karantén miatt romlott meg Kim Kardashian házassága?

A karantén nagyon durván megviseli a párkapcsolatokat, hiszen a több, mint hat hetes összezártság nem könnyű. Még a sztároknak sem. A social distancing az olyan boldog párokra is rossz hatással van, mint az első közös gyerekét váró Katy Perry és Orlando Bloom. De már az a hír is felröppent, hogy a karantén végén Gwyneth Paltrow első útja a válóperes ügyvédhez vezet.

A legújabb sztárpár pedig, akik kapcsolatának nagyon nem tesz jót, hogy a négy fal között ragadtak, nem más, mint Kim Kardashian és Kanye West.

Az Us Weekly-nek nyilatkozó informátor árulta el, hogy popókirálynőnek kezd elege lenni a férjéből„Kim és Kanye folyamatosan veszekszenek a karanténban. Kanye nagyon idegesíti Kimet.” És mivel akasztja ki ennyire a sztár a feleségét? Állítólag a rapper ezt az időszakot arra kezdte el használni, hogy kiélje a kreatív energiáit. Csakhogy ezzel a családjától vesz el időt„Kim úgy érzi, hogy minden szülői felelősség rá hárult. Nagyon frusztrálónak tartja, hogy Kanye még csak meg sem kérdezi, miben tudna segíteni a gyerekekkel.”– magyarázta a forrás.

Szerencsére viszont úgy tűnik, Kanyénak végre feltűnt, hogy Kim teljesen kikészült, mivel fogta a gyerkőcöket és kiruccant velük Wyomingba. „Hatalmas káosz van otthon a rengeteg kölyökkel. Kanye folyton a dolgozószobájában bujkál és dolgozik. De most végre Kim is pihenhetett.”– mesélte egy másik informátor a People magazinnak.

A karantén amúgy nemcsak a sztárpár kapcsolatára van hatással. A reality sztár egy nagyon fontos dologban hozott végleges döntést: „az, hogy otthon vagyok a négy gyerekkel, nagyon megterhelő. Szóval, ha valaha is azt gondoltam, hogy szeretnék még egyet, már megváltoztattam a véleményem. Nagyon kemény így is”– vallotta be Kim a The View-ban.

Még több

Te Te Te