Britney Spears porig égette az edzőtermét

Csak hangulatot akart teremteni, de erre nem számított…

Britney Spears porig égette az edzőtermét

Egészen abszurd dolog történt Britney Spearsszel a karantén alatt. Nyilván, mint mindenki, ő is otthon van. Neki viszont van annyi szerencséje, hogy már csak azért sem unatkozik, mert az úszómedencéje mellett van egy otthoni edzőterme is. Mármint csak volt. Mert mind kiderült, az énekesnő a hétvégén leégette a termet. Persze nem szándékosan tette mindezt!

Britney az Instagramján egy videóban számolt be a dologról. Elmondta, hogy a tüzet pár gyertya okozta, amit valószínűleg őrizetlenül hagyott. Azért is érdemes óvatosan égetni edzés vagy jógázás közben a gyertyákat, mert simán lehet, hogy megfeledkezel róla, ahogy sietsz mondjuk lezuhanyozni… Britney-nél nem derült ki, hogy pontosan hogy történtek a dolgok, de az tuti, hogy nem sok maradt meg a szobából.

A sztár megjegyezte: „Baleset volt, de igen, leégettem. Elmentem az ajtó előtt és láttam, hogy lángok csapnak fel. Megszólalt a tűzriasztó is, és Istennek hála senki nem sérült meg. Sajnos viszont csak két edzőgépem maradt most, és egy tükröm. De lehetne rosszabb is, úgyhogy örülök. Amúgy is jobban szeretek kint edzeni.”

A rajongókat ezúttal sem hagyta edzős bemutató nélkül: a bejelentés után azonnal nekiállt súlyokat emelni. Ezt bárki utána csinálhatja, csak egy dologra érdemes odafigyelni: a gyertyákat mindig szem előtt kell tartani!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te