Elolvadsz, ha megtudod, mi derült ki Vilmos hercegről

Újabb esküvői sztori látott napvilágot.

Elolvadsz, ha megtudod, mi derült ki Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2011. április 29-én mondta ki a boldogító igent egy csodálatos ceremónián, amit világszerte milliók néztek a tévében és az interneten. Az évforduló alkalmából a People magazin megszólaltatta a stylistot, Richard Wardot, aki a menyasszony tökéletes megjelenéséért volt felelős.

Ő árulta el, milyen figyelmes volt Vilmos herceg, amikor a templomi ceremónia után visszavonult a násznép a palotába, hogy egy nagyszabású fogadáson ünnepeljék meg a párt.

„Szerettem volna Kate-nek megmutatni a haját hátulról, de nehezen tudtam csak sétálni azzal az 500 éves tükörrel, amit találtam. Azt hiszem nekik nincs ilyen könnyű kis tükrük a netről, amit 5 dollárért lehet kapni, mert Vilmos azonnal odaugrott, hogy segítsen ezzel a nehéz, ősi darabbal. Kérte, hogy segíthessen, erre udvariasan azt válaszoltam, hogy megoldom. Végül együtt vittük oda. Nagyszerű ember, tényleg az!” – mesélte a cuki sztorit Ward.

A royal pár sajnos nem tudta úgy megünnepelni ezt a házassági évfordulót, ahogy szerette volna, hiszen a járvány miatt ők sem hagyhatják el az otthonukat. Oké, ők egy palotában laknak, úgyhogy annyira rossz azért nem lehet!

Még több

Te Te Te