Ez a Harry Potter karakter a lelki társad a horoszkópod szerint

Csekkold, hogy ki lenne a BFF-ed a varázsló világban!

Ez a Harry Potter karakter a lelki társad a horoszkópod szerint

Kos – Sirius Black

Hajthatatlan vagy, és sokszor mész fejjel a falnak, akárcsak Sirius, de a legtöbb esetben emögött valami nemes cél van, vagy az a tény, hogy a szeretteidért bármire képes vagy!

via GIPHY

Bika – Albus Dumbledore

Az emberek nem csak felnéznek, de hallgatnak is rád, ezzel pedig te is tisztában vagy, ezért mindig felelős döntéseket hozol, az pedig tuti, hogy a barátaid bármikor számíthatnak rád, mert te egy perc alatt ott vagy!

via GIPHY

Ikrek – Ginny Weasley

Ugyanúgy, mint Ginny, te is egy hihetetlenül pozitív személyiség vagy! Ahova te belépsz, ott tuti, hogy mindenkinek jó kedve lesz, ráadásul azonnal megtalálod a közös hangot a legkülönbözőbb típusú emberekkel is!

via GIPHY

Rák – Ron Weasley

Elképesztően érzékeny vagy, ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy gyenge vagy, a szeretteidért ugyanis bármire képes lennél! Azonnal öribarik lennétek Ronnal!

via GIPHY

Oroszlán – Harry Potter

Vakmerő vagy, bátor és tele érzelmekkel, akárcsak Harry. A döntéseid következményein nem gondolkozol, csak belevágsz a dolgok közepébe, aztán lesz, ami lesz! Harryvel valószínűleg ti lettetek volna a Roxfort sztárjai!

via GIPHY

Szűz – Hermione Granger

Hermionéhoz hasonlóan te is mindig megfontolt vagy, és szereted tudni, hogy mi után pontosan mi fog következni. Néha azért nyugodtan lazíts, hiszen emlékezz, még Hermione is gyakran megszegte a szabályokat…

via GIPHY

Mérleg – Fleur Delacour

Imádod, ha a külsőd tökéletes, igazi csajos csaj vagy, ezért tökéletes BFF-ek lennétek a párizsi varázsló suli menő csajával. Ha pedig rád talál a szerelem, akkor teljesen átadod magad az érzésnek, akárcsak Fleur.

via GIPHY

Skorpió – Draco Malfoy

Nem kell félreérteni, egyáltalán nem vagy gonosz, Dracónak ugyanis sok pozitív tulajdonsága is van, amiben nagyon is egyeztek! Elképesztően szenvedélyes ember vagy, ha pedig hiszel valamiben, amellett mindenáron kitartasz, akkor is, ha ezzel egyedül vagy!

via GIPHY

Nyilas – Cedric Diggory

Elképesztően népszerű és kalandvágyó vagy, akárcsak Cedric, és szó szerint semmitől nem félsz! Emellett az egyik legőszintébb és legegyenesebb jegy a tiéd, ebben pedig szintén nagyon hasonlítotok a helyes Diggory sráccal.

via GIPHY

Bak – Piton professzor

Kívülről keménynek, és talán néha megközelíthetetlennek tűnsz, mint Piton professzor, a felszín alatt viszont egy igazi érző lélek van, aki csak annak mutatja ki igazán az érzelmeit, aki a legközelebb áll hozzá.

via GIPHY

Vízöntő – Luna Lovegood

Te egy igazi különc vagy, ugyanúgy, ahogy Luna. Téged nem érdekelnek a társadalmi elvárások, hiszen úgy éled az életed, ahogy az neked a legjobb és legkényelmesebb. Lunával azonnal megtalálnátok a közös hangot!

via GIPHY

Halak – Neville Longbottom

Hihetetlenül romantikus lélek vagy, akárcsak Neville, ha viszont kell, akkor mindenkinél bátrabban viselkedsz. Az érzelmeid 10-ből 10-szer irányítják a mindennapjaidat, a szeretteid pedig pont emiatt szeretnek téged annyira.

via GIPHY

Még több

Te Te Te