Meglepő oka van, miért több most a megcsalás

Ha azt hitted, a karantén véget vetett a félrelépéseknek, nagyot tévedtél…

Meglepő oka van, miért több most a megcsalás

Neked is feltűnt, hogy több megcsalós sztorit írtunk meg az utóbbi 1 hónapban, mint eddig valaha? Most végre azt is megtudhatod, hogy miért! Julia Hartley Moore, magánnyomozó ugyanis beszámolt a Daily Mailnek arról, hogy miért nőtt meg a hűtlenkedések száma ugrásszerűen a karantén alatt.

Julia 20 éve dolgozik nyomozóként Új-Zélandon, és elmondása szerint nem arról van szó, hogy több lenne a megcsalás, egyszerűen az emberek több időt töltenek otthon a párjukkal, így könnyebben feltűnik nekik, ha az furán viselkedik. Az intő jelek gyorsabban szemet szúrnak még azoknak is, akik a rohanó hétköznapokban elsiklanának felette, így Juliát most még többen fogadják fel, mint eddig.

„A viselkedés megváltozása lehet az egyik fő jel, hogy a másik félrelép. Például, ha nem engedi, hogy megnézd a telefonját. Vagy amikor vitába kezd, csak hogy elmehessen otthonról „kiszellőztetni” a fejét” – figyelmeztet a szakember, aki azt is elárulta, hogyan változtatott a megcsaláson a karantén: „Az utazási tilalom nem akadályozza meg az embereket benne. Ha meg akarják tenni, így is meg fogják. Főleg, akinek nyaralója, másik telke, hajója vagy bármilyen ingatlana van, az ott folytatja, ahol a karantén előtt abbahagyta.”

„A megcsalás fizikai közelséget jelent, amivel a hűtlen fél kiteszi az egész családját annak a veszélynek, hogy elkapják a vírust. Nem is akarok belegondolni, hogy ez mennyire önző dolog – mondja, és hozzáteszi, hogy ezek az emberek ellepték az online felületeket is, rengetegen töltötték le a Vibert, WhatsAppot vagy a Zoomot, hogy ezeken keresztül is tartsák a kapcsolatot a szeretőikkel.

Még több

Te Te Te