Sophie Turner nagyon vicces feltétellel ment el randizni Joe Jonasszal

Nagy rá az esély, hogy teljesen egyetértesz Sophie feltételeivel!

Sophie Turner nagyon vicces feltétellel ment el randizni Joe Jonasszal

Bár Sophie Turner és Joe Jonas kapcsolata mostanában nem is lehetne jobb – tavaly összeházasodtak, idén pedig úgy tűnik, már érkezik a baba is –, az elején nem alakultak olyan simán a dolgok. Nem elég, hogy Sophie még a megismerkedésük előtt egyáltalán nem hitte Joe-ról, hogy jófej, de miután randizgatni kezdtek, Joe-ról valami szörnyűség is kiderült.

Képzeld, az énekes még soha nem látta a Harry Potter-filmeket! Sophie pedig (nyilván) nem járhatott olyan pasival, akinek ilyen alapvető hiányosságai vannak, úgyhogy feltételt szabott Joe-nak: nagyon gyorsan pótolnia kellett az elmaradásait.

A vicces sztorit maga Joe mesélte el James Cordennek, aki Zoomon tartja mostanában a talk show-ját. „Sophie azt mondta, hogy »ha velem akarsz lenni, akkor meg kell nézned a Harry Pottert«. Mert amúgy Angliában minden karácsonykor levetítik a filmeket, az összeset. Úgyhogy végül végignéztem mindet, és imádom!

A vallomás után azonban Joe a feleségéről is lerántotta a leplet! Kiderült ugyanis, hogy a színésznő meg a Gyűrűk urát nem látta. „Az én szabályom pedig az volt, hogy meg kell néznünk a Gyűrűk ura összes részét. Ide a karantén alatt jutottunk el, daráljuk őket és közben az adott filmhez passzoló LEGO-t építgetjük”– mesélt a négy fal között töltött napjaikról a sztár.

A Joe-val készült interjút egészben megnézheted ebben a videóban:

Még több

Te Te Te