2020.05.01.@ 11.05

5 film a tévében, amivel feldobhatod a péntek estéd

Mutatjuk, hova kapcsolj este, ha megnéznél egy jó filmet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film a tévében, amivel feldobhatod a péntek estéd

Kölcsönlakás (SuperTV2, 21:00)

Dobó Kata filmjének sztorija bonyolult: alapvetően egy színházi darabot filmesítettek meg, ami egy felújítandó lakásban játszódik. Három páros történetét követhetjük, akik a lakásban akarnak csinálni valamit: az egyik pár megcsalásra készül, a másik örömlányt hív a lakásba, valamint egy titkos randevút is megejtenének a helyszínen. Természetesen bonyodalom bonyodalom hátán következik, a kéretlen vendégek száma pedig egyre csak nő a pár négyzetméteren.

A holnap határa (Film+, 21:00)

Az emberiség háborúban áll egy idegen civilizációval, akik le akarják igázni a Földet. Billt (Tom Cruise) eddig még nem sorozták be, ez azonban most megtörténik. A képzetlen férfi hamar elhullik a csatában, de valami meglepő történik vele: újraéled besorozása napján, és ismét meg kell küzdenie az idegenekkel. A dolog újra és újra megismétlődik, mert az idegenekkel való érintkezés egy időcsapdába zárta Billt. Egy képzett katona (Emily Blunt) veszi a szárnyai alá, hogy kiképezze a férfit, akinek egyre jobb esélyei lesznek emiatt minden egyes újraéledésnél.

Egyszerűen bonyolult (TV2, 21:55)

Meryl Streep és Alec Baldwin egy filmben? Bizony, ebben a sztoriban Streep egy Jane nevű nőt alakít, aki éttermet vezet, van három gyereke, de férjétől évekkel korábban elvált. Exférje, Jake menő ügyvéd, akivel összefutnak egy étteremben, az est végén pedig az ágyban kötnek ki. Csakhogy a férfinak fiatal felesége van, csakhogy Jane-nek is udvarol valaki. A helyzet egyszerűen bonyolult.

MILF (RTL Klub, 21:30)

Három negyvenes barátnő (Cécile, Sonia és Elise) közös vakációra mennek a tengerpartra. Nem kell sok idő, hogy a három csinos nő felkeltse a parton bulizó fiatal fiúk figyelmét. Ám mindhárom nő máshogy reagál az udvarlásra: egyikük tartózkodik, a másik vívódik, a harmadik pedig páros lábbal veti bele magát a flörtölésbe. Hamarosan romantikázás alakul ki a könnyed vakációból.

Kéjlak (RTL II, 23:00)

Őt házas férfi egyetlen lakást használ arra, hogy oda hurcolja fel barátnőit, így megcsalva feleségeiket. Egy reggel Vincent, az egyik kéjlak-használó egy gyönyörű szőke lányt talál az ágyban, aki viszont nem él. Azonnal felhívja barátait, hogy kiderítse, mi történhetett a lakásban. Csakhogy a rendőrség is feltűnik a színen, így egyre sürgetőbb, hogy kiderítsék, miféle sötét titok áll a gyilkosság hátterében.

Címkék: filmajánló filmek filmek ma este a tévében jó filmek ma este mozi programajánló tévé

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Így készítsd el a Jóbarátok ikonikus sajttortáját

Az influenszer, aki élőben közvetítette a szülését

Szó szerint: az elejétől a végéig.

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?