2020.05.04.@ 16.05

„Ha a lélek jól van, a bőr ragyog” – interjú Feller Adrienne-nel

Nagy Anna május 5-ei jógaórája nem csak azért lesz különleges, mert ezúttal stresszoldó ászanákat tanít meg neked, de azért is, mert közben Feller Adrienne illóolajait is leteszteli. A Panarom olajkeverékeit megálmodó Adrienne többek között ezekről a jógaolajakról is mesélt a Cosmónak, de megosztotta a szépségrutinját, sőt azt is, hogyan varázsolgatod még meghittebbé az otthonodat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ha a lélek jól van, a bőr ragyog” – interjú Feller Adrienne-nel

Cosmo: Hihetetlenül kiegyensúlyozottnak tűnsz ebben a zűrzavaros időszakban is. Mi a boldogság-rutinod?

Feller Adrienne: Van egy napi rutinom, amitől soha nem térek el. Reggel korán kelek, ehhez természetesen előző nap korán le is fekszem. Igyekszem szinte minden reggel találkozni a felkelő nappal, ami annyit tesz, hogy pár percet eltöltök félig csukott szemmel a nap felé fordulva. Pusztán csak ez a pár perc csodálatos energiával ajándékoz meg. Minden reggelemet jógával és meditációval kezdem. Átmozgatom a testem és ügyelek a légzésemre. A meditációra is legalább 25 percet szánok a reggelemből, mindez nagyon sok erőt ad. Ha tudjuk, hogy a gondolataink meghatározzák az életünket, akkor fontos, hogy a nap jó gondolatokkal, dinamikusan és békével induljon, mert akkor a folytatás is hasonló lesz.

 

C.: Rengeteg időnk halmozódott fel hirtelen, és a legfontosabb tér az életünkben újra az otthonunk lett. Ha a Panarom termékeit vesszük alapul, mik azok a különlegességek, amikkel igazi otthonná varázsolhatjuk azt az eddig többnyire elhanyagolt helyet, ahol élünk?

F.A.: A tér, ahol a mindennapjainkat töltjük, nagyon fontos, hiszen mindig olyan rendnek kell lennie, amiben jól érezzük magunkat. A Panarom illóolajait a tér harmóniájának megteremtésére tudjuk hatékonyan használni. A nappaliba a Ambiance Provancale-t ajánlom, ha egy illatos, méhektől zümmögő rét illatára vágynál. A Zen akkor jó választás, ha kedveled a mediterránum citrusos illatvilágát, a Meditation a nyugalom és az elcsendesedés érzetét adja, a Eucaly’ mix pedig akkor jó döntés, ha frissíteni és energetizálni szeretnéd a teret, például reggel. A hálószobába a rózsatartalmú Ylang-ylang-ot, a nyugodt alvást elősegítő Mesélő Holdat, és a Mandarint javaslom. Ha már anya vagy, és védelmet, valamint frissességet csempésznél a gyerekszobába, akkor pedig a Fénylő csillag a legjobb választás, ami madagaszkári kámforfát, grapefruitot, levendulát, mirtusz illóolajat tartalmaz.

 

C.: Ha valaki ezer éve szeretne egy jó diffúzort, és hozzá olajakat, de elveszett a sok lehetőség között, mit javasolsz kifejezetten ezekre a hetekre egy lázasan belső békét kereső kezdőnek?

F.A.: Nekem a nagy kedvencem a Mesélő Hold vagy a Zen. Mindkettő olyan finom és harmonikus illattal rendelkezik, amitől egyszerűen boldog leszel.  De nagyon ajánlom még Fény és a Fehér esszenciát is, mert imádni valók és biztos befutók. A Fény csodás üde illattal rendelkezik, a Fehér esszencia pedig friss és energiát adó. Nagyon szeretem őket.

Fotó: Kőfaragó Zsuzsi

C.: A webshopot bújva akadtam rá a Home office csomagra. Kifejezetten ez az időszak ihlette az összeállítást? Azok számára, akik esetleg most ismerkednek meg közelebből a Panarom termékeivel, egyébkét szívesebben ajánlasz kész csomagokat?

F.A.: Igen, a Home office csomagot a mostani helyzet inspirálta. Szívesen ajánlok kész csomagokat, mert az a tapasztalatom, hogy az emberek szeretik a jól összeállított csomagokat, főleg, amíg nem nagy magabiztossággal használják az illóolajokat.

 

C.: Mit javasolsz azoknak a nőknek, akiknek az arcbőrük állapota rengeteget romlott az utóbbi időben akár a stressz, akár a hirtelen megváltozott életmód hatására?

F.A.: Elsősorban a stresszt kell oldani. Erre javasolnám a Fény esszenciát: naponta háromszor egymás után 9-szer lélegezd be, ügyelve arra, hogy a légzés lassú és mély legyen. Közben mondd ki, hogy „nyugalom és béke van bennem”. A szavak és az illatok mágikus, nyugalmat adó erővel hatnak az emberi szervezetre. A bőr szépítésére első sorban az ADRIENNE FELLER Hungarian Spring Mélytisztító maszkot javasolnám. Ez a termék nem csak tisztítja, de hatékonyan regenerálja, sőt feszesíti is a bőrt – egy igazi csoda termék. Ezt követően pedig a Flora Arcpermetet és a Florina Arcolajat, hozzá pedig a Hungarian Spring hidratáló krémet, mert a benne lévő gyógynövények mellett a termálvíz is természetes módon állítja vissza a bőr harmóniáját.

 

C.: És ha már rutinokról van szó: milyen lépésekből áll a szépségrutinod?

F.A.: Ébredés után iszom 3 dl meleg vizet, majd száraz kefével átdörzsölöm a testem és lezuhanyozom. Ha elég bátor vagyok, akkor hideg, meleg váltott zuhannyal, ha aznap nem vagyok ilyen hangulatban, akkor forró vízzel. Ezután átdörzsölöm a testem Aromazen testolajjal – most a Florina a kedvencem -, ezzel beindítom az energiákat és szó szerint beolajozom a testem, hogy olajozottan működjek testileg és lelkileg. Ezt követően iszom egy csésze Megújulás teát, hiszen ez is beindítja az emésztést és frissíti az elmét. Ami pedig a konkrét szépségrutinomat illeti: Hungarian Spring Arcpermettel hidratálom az arcbőröm, Shine Olajelixírrel átmasszírozom az arcom, hogy aztán Shine hidratáló krémmel táplájam a bőrömet. Hetente egyszer pedig leradírozom az arcomat, és felteszem a mélytisztító maszkot, majd a pezsdítő krémmaszkot. A szépségrutinomban egyébként fontos szerepet kap az is, hogy este már nem terhelem túl a gyomromat. Minden nap eszem egy könnyű levest, ezzel is hidratálom a testem. Minden nap iszom zöld teát és eszem friss salátát, amiben fontos helyet foglal el a petrezselyem, a zellerlevél, a sárgarépa, a dió, a tökmagolaj és az olívaolaj is.  Kifejezetten ügyelek arra, hogy jó fajta sót használjak a táplálkozásomban. Minden nap meditálok és jógázom, és ami nagyon fontos és esszenciális a szépségápolási rutinomban, hogy sosem hagyom ki az Arcolajat, az Arcpermetet és a Testolajat. Hitem és tapasztalatom szerint ezek adják meg a bőrnek a leghatékonyabb táplálást és azokat a fontos vitaminokat és esszenciális zsírsavakat, amelyek elengedhetetlenek a bőr egészséges működéséhez. Sőt tovább megyek, a bennük lévő illóolajok harmonizálóan hatnak a lelki egyensúlyomra. A mottóm pedig az, hogy: ha a lélek jól van, a bőr ragyog.

 

C.: Ha csak három illóolajat vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, melyek lennének azok?

F.A.:A Tömjén minden sebet begyógyít, segít a meditációban és támogatja a testi és lelki egyensúlyt. A Fény esszencia ugyancsak a listámon szerepelne, mert benne van minden kedvenc illóolajom.  És magammal vinném az Orvosi levendulát is, hiszen segíthet lecsillapítani a gyulladásos folyamatot, és napégésre is jó.

Fotó: Kőfaragó Zsuzsi

C.: Külön termékcsaládot fejlesztettél ki jógázáshoz, amit Nagy Anna a május 5-ei, stresszoldó jógaóráján közelebbről is bemutat majd. Melyik a személyes kedvenced, amit a leggyakrabban használsz? Egyáltalán: hogyan érdemes használni a különböző olajkeverékeket jógázáshoz?

F.A.: Azért készítettem az olajokat a jógához, mert nekem is sokat segítenek a mindennapjaimban, és a jógában is aktívan használom őket. A Napüdvözlettel kezdek, a gerincemet pedig a Hajlékonyság olajjal kenem végig, hogy nehogy meghúzzam a hátam, régen ugyanis sajnos gyakori volt. A Namasté finom virágos illatát a jóga végén használom, míg a Prána mély, balzsamos, nyugalmat adó illatát meditációhoz alkalmazom.

 

C.: Rendszeresen jógázol, sőt így ismerted meg Annát is. Mi az, amit a jógának köszönhetsz testileg és lelkileg?

F.A.: A jóga megtanított az összpontosításra, általa lettem tudatosabb a testemmel. A jóga segít abban, hogy a felgyülemlett feszültségeket kioldjam, a kioldás során kapcsolódhassak a lelkemben zajló folyamatokkal. Egyszerűen nagy részben a jógának is köszönhetem a testi-lelki egyensúlyomat, az egészségemet és azt, hogy sokkal rugalmasabban, megértőbben állok magamhoz és a világhoz. A jóga gyakorlása számomra egy nagyon mély és spirituális önismereti út.

Fotó: Kőfaragó Zsuzsi

C.: Mi az a legnagyobb tanulság, amit a COVID-19 korszak adott neked, és mi az, amiről ennek köszönhetően biztosan máshogy gondolkodsz majd a jövőben?

F.A.: Azt hiszem, nagyon erősen rámutatott arra, hogy mi az, ami igazán fontos az életben. Eddig is úgy gondoltam, hogy fontos az egészségem, de most tapinthatóvá vált, hogy vannak helyzetek, amikor semmi más nem tud segíteni csak az, hogy milyen erőnlétben vagyok.  Eddig is nagyra értékeltem az emberi kapcsolataimat, de most még értékesebbé váltak. Eddig is hálás voltam, hogy van otthonom, de most minden nap, amikor felébredek, olyan mély hála tölt el, hogy szavakba sem tudom foglalni. És amire nagyon rámutatott, hogy fontos, hogy legyen komoly anyagi tartalékom egy hasonló helyzetben, mivel az élet egy pillanat alatt képes 180 fokot fordulni és ezekben az esetekben nem csak lelkileg, de egyéb más módon is képesnek kell lenni arra, hogy kitartsunk. Például vettem egy háztáji gazdálkodással foglalkozó könyvet.

 

C.: 2020 eddig sokak számára a nehézségekről szólt. Ha rajtad múlik, mit valósítasz meg az év fennmaradó részében?

F.A.: Mivel ez a történet arra is rámutatott, hogy milyen törékeny az emberi élet, ezért még fontosabbá vált számomra, hogy soha, egyetlen napot se hagyjak ki sem a meditációból sem pedig az imából. Még nagyobb figyelemmel vagyok a jelenre és még több figyelmet adok a szeretteimnek.

Alig várod, hogy még többet megtudhass Feller Adrienne olaj-különlegességeiről? Akkor május 5-én irány a Cosmopolitan Hungary Facebook-oldala, és kövesd te is Nagy Anna online stresszoldó jógaóráját!

Ami rólad szól már 20 éve…Pandora (x)

A Pandora Moments karkötő 20 évvel ezelőtti megjelenésével kezdetét vette egy mozgalom, ami arra buzdítja a nőket, hogy merjenek önmaguk lenni, fejezzék ki az ékszereikkel mindazt, amit ők szeretnek, és ezek a csodás nők a Pandorával karöltve, létrehoztak egy országokon és kultúrákon átívelő páratlan közösséget
Címkék: adrienne feller belső béke feller adrienne harmónia interjú jóga jógaolaj jógaóra olajok online jóga otthon panarom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

6 jel, hogy már rég munkahelyet kellett volna váltanod!

6 jel, hogy már rég munkahelyet kellett volna váltanod!

Ha azon kapod magad, hogy csak gyűlnek a pipák, van egy jó és egy rossz hírünk!

5 ok, amiért nehezebb barátokat szerezned a harmincas éveidben

Utánajártunk, hogy mi állhat a háttérben!

A legfelháborítóbb babaváró bulik, amiktől eldobod az agyad

Összeszedtük a legdurvább gender reveal bulikat, amiken tutira ki fogsz akadni.

4 csillagjegy, akinek az élete drasztikusan megváltozik a közeljövőben

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

„Tökéletesnek hittem a pasimat, aztán kiderült, hogy végig hazudott”

Húzós sztori következik, neked mi a véleményed róla?

5 nő őszinte vallomása a terhesség alatti szexről

Erre biztosan nem számítottál.

Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Meredek elméletnek tűnik? Az amerikai Cosmo újságírója szerint van benne ráció…

Ismerd meg a 3 legmaximalistább csillagjegyet!

Náluk a tök oké, a jó és a rendben van nem játszik, csakis a tökéletessel és a wow-felkiáltásokkal érik be!

10 trendi maszk, amit azonnal be kell szerezned

Mutatjuk mit, hol és mennyiért!