2020.05.05.@ 10.05

Anyák napján startolt el a nőklapja.hu

Nem is indulhatott volna ennél stílusosabban a Nők Lapja című hetilap új site-ja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Anyák napján startolt el a nőklapja.hu

Tudtad, hogy már nemcsak nyomtatott formában, de a neten is olvashatod Magyarország egyik legnépszerűbb magazinját, a Nők Lapját? Hogy mit jelent ez egészen pontosan? A nőklapja.hu előfizetői nemcsak a hetilap cikkeihez juthatnak hozzá, de extra tartalmakban is részesülnek izgalmas témákat feldolgozó anyagok, videós riportok és podcastok formájában.

„Májustól a nőklapja.hu-n a márka a digitális térre is kiterjeszti az erős női közösségére épülő jelenlétét. Célja, hogy az online platformon keresztül vonjon be új olvasókat, és ezáltal tovább növelje tömegbázisát. A Nők Lapjának ugyanakkor szándéka az is, hogy a jelenlegi hetilapolvasókat extra tartalommal szolgálja ki, és ahogyan a nyomtatott magazinok között, úgy az online világában is szemléletformáló női médiummá váljon.” – hangsúlyozta Lipták Tímea üzletág-igazgató, a nőklapja.hu lapigazgatója.

„A nőklapja.hu indulásával egy újabb, nagyon fontos mérföldkőhöz értünk a Nők Lapja történelmében: egy régóta dédelgetett, merész vágyálmunk válik valóra.” – nyilatkozza Vékási Andrea, a Nők Lapja magazin főszerkesztője, a Nők Lapja márka portfólióigazgatója. – „Nagyon sok munka, gondolkodás, tépelődés előzte meg a portál indulását. Mennyiben legyen más? És miben azonos? Kik fogják olvasni? Egy biztos: a lényeges dolgok nem változnak, a Nők Lapja ezek után is olyan fórum marad, ahol nemzedékek értenek szót egymással. Izgatottak vagyunk, vajon hogyan fogadják, hiszen a Nők Lapja mindig is a nőkhöz és a nőkről szólt: ez a női közösség kap most egy új felületet, ahol végre korlátlanul együtt lehet.”

Libor Anita főszerkesztésével egy új, önálló szerkesztőség gondoskodik a nőklapja.hu tartalmáról, azonban közösen gondozott anyagokkal is találkozhatsz, mint például két podcastsorozat. Az egyik az Inspiráló nők hetilaprovat továbbfejlesztett változata, amelyben a teljes beszélgetést meg lehet hallgatni. A másik pedig az Anyámtól örököltem, amelyben Orvos-Tóth Noémit kérdezik a transzgenerációs női örökségünkről. A nőklapa.hu már az indulásra is exkluzív videókkal készül: Bombera Krisztina például olyan külföldön élő magyarokat interjúvol, akik sikeres itthoni karriert adtak fel egy új életért.

Egyébként a nőklapja.hu az első előfizetéses termék a magyar női online médiumok közül. Freemium rendszerben működik, tehát ingyenes és fizetős tartalmakat is találsz az oldalon. A napi aktualitások, az ezekre reagáló véleménycikkek és a podcastok előfizetés nélkül érhetőek el a site-on, az Olvasnivaló rovatba készülő, hosszabb lélegzetvételű anyagok, a hetilap cikkei, a 70 éves archívumból válogatott anyagok, és a videók pedig havidíjas előfizetéssel. A site tartalmaihoz előfizetőként az első hónapban 300 Ft-ért, a későbbiekben 1490 Ft-ért juthatsz hozzá, utóbbi egyébként a hetilap havi előfizetési díjának felel meg. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, itt megtalálod az oldalt!

Címkék: anyák napja életmód előfizetés hírek nók napja nőklapja.hu olvasás olvasnivaló site tartalom új site

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Kipróbáltam 3 sütés nélküli desszertet, elárulom, érdemes-e próbálkoznod velük

Kipróbáltam 3 sütés nélküli desszertet, elárulom, érdemes-e próbálkoznod velük

Fél óra alatt készítenél valami finomat? Mutatjuk, mibe érdemes belefognod!

Nincs most népszerűbb a minimalista sütiknél – de mi a titkuk?

Gyönyörűek, finomak és előremutatóak. Kell ennél több?

3 csillagjegy, aki mindig győzelmet arat

Ha ez a horoszkópod, mindent megteszel a győzelemért - és sikerrel is jársz!

Ellopták Lili Reinhart személyazonosságát!

Több interjút is adtak a nevében.

Regé-Jean Page majdnem nem kapta meg a Bridgerton főszerepét

A rendező nem látta meg benne a szexszimbólumot...

Ezekért a filmekért éri meg ma este bekapcsolni a tévét

Még akkor is érdemes bekuckóznod a tévé elé, ha már kezded unni a kanapéd látványát a nagy karanténozásban!

10 jel, amiből biztosan kiderül, hogy rossz lesz egy film

A Redditezők elmesélték, miből tudják egyből, hogy nem érdemes mozijegyet venni.

Megtaláltuk a legszuperebb stresszűző módszert!

Hol máshol, ha nem a TikTokon?!