2020.05.05.@ 10.05

Anyák napján startolt el a nőklapja.hu

Nem is indulhatott volna ennél stílusosabban a Nők Lapja című hetilap új site-ja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Anyák napján startolt el a nőklapja.hu

Tudtad, hogy már nemcsak nyomtatott formában, de a neten is olvashatod Magyarország egyik legnépszerűbb magazinját, a Nők Lapját? Hogy mit jelent ez egészen pontosan? A nőklapja.hu előfizetői nemcsak a hetilap cikkeihez juthatnak hozzá, de extra tartalmakban is részesülnek izgalmas témákat feldolgozó anyagok, videós riportok és podcastok formájában.

„Májustól a nőklapja.hu-n a márka a digitális térre is kiterjeszti az erős női közösségére épülő jelenlétét. Célja, hogy az online platformon keresztül vonjon be új olvasókat, és ezáltal tovább növelje tömegbázisát. A Nők Lapjának ugyanakkor szándéka az is, hogy a jelenlegi hetilapolvasókat extra tartalommal szolgálja ki, és ahogyan a nyomtatott magazinok között, úgy az online világában is szemléletformáló női médiummá váljon.” – hangsúlyozta Lipták Tímea üzletág-igazgató, a nőklapja.hu lapigazgatója.

„A nőklapja.hu indulásával egy újabb, nagyon fontos mérföldkőhöz értünk a Nők Lapja történelmében: egy régóta dédelgetett, merész vágyálmunk válik valóra.” – nyilatkozza Vékási Andrea, a Nők Lapja magazin főszerkesztője, a Nők Lapja márka portfólióigazgatója. – „Nagyon sok munka, gondolkodás, tépelődés előzte meg a portál indulását. Mennyiben legyen más? És miben azonos? Kik fogják olvasni? Egy biztos: a lényeges dolgok nem változnak, a Nők Lapja ezek után is olyan fórum marad, ahol nemzedékek értenek szót egymással. Izgatottak vagyunk, vajon hogyan fogadják, hiszen a Nők Lapja mindig is a nőkhöz és a nőkről szólt: ez a női közösség kap most egy új felületet, ahol végre korlátlanul együtt lehet.”

Libor Anita főszerkesztésével egy új, önálló szerkesztőség gondoskodik a nőklapja.hu tartalmáról, azonban közösen gondozott anyagokkal is találkozhatsz, mint például két podcastsorozat. Az egyik az Inspiráló nők hetilaprovat továbbfejlesztett változata, amelyben a teljes beszélgetést meg lehet hallgatni. A másik pedig az Anyámtól örököltem, amelyben Orvos-Tóth Noémit kérdezik a transzgenerációs női örökségünkről. A nőklapa.hu már az indulásra is exkluzív videókkal készül: Bombera Krisztina például olyan külföldön élő magyarokat interjúvol, akik sikeres itthoni karriert adtak fel egy új életért.

Egyébként a nőklapja.hu az első előfizetéses termék a magyar női online médiumok közül. Freemium rendszerben működik, tehát ingyenes és fizetős tartalmakat is találsz az oldalon. A napi aktualitások, az ezekre reagáló véleménycikkek és a podcastok előfizetés nélkül érhetőek el a site-on, az Olvasnivaló rovatba készülő, hosszabb lélegzetvételű anyagok, a hetilap cikkei, a 70 éves archívumból válogatott anyagok, és a videók pedig havidíjas előfizetéssel. A site tartalmaihoz előfizetőként az első hónapban 300 Ft-ért, a későbbiekben 1490 Ft-ért juthatsz hozzá, utóbbi egyébként a hetilap havi előfizetési díjának felel meg. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, itt megtalálod az oldalt!

Címkék: anyák napja életmód előfizetés hírek nók napja nőklapja.hu olvasás olvasnivaló site tartalom új site

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az influenszer, aki élőben közvetítette a szülését

Szó szerint: az elejétől a végéig.

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?