2020.05.15.@ 11.05

„Az üzenet, ami szétrombolta a házasságomat”

Olvasd el ennek a fiatal anyának a történetét, aki a végsőkig küzdött a házassága megmentéséért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Az üzenet, ami szétrombolta a házasságomat”

Egy kiábrándult nő a Whimn magazinnak írt névtelen levelében számolt be arról, mi volt az a pillanat, amikor tudta: el kell hagynia a férjét. Ez gyakorlatilag az utolsó csepp volt a pohárban, hiszen, mint írja „nem szóltam, amikor arcon öntött egy pohár borral, miközben a két éves gyerekünk az ölemben ült. Vagy amikor csak egy kicsit szerettem volna tovább aludni egy reggel a hajnal ötnél, ő pedig segítség helyett szánalmasnak és lustának nevezett. És azért sem szóltam a kisfiunk születése óta, hogy szó nélkül lelép otthonról, amikor csak kedve tartja.

Azon a bizonyos reggelen is a lány férje egy buliból jött haza, és már egy teljes napja nem látták őt. „Sosem közölte, hogy hova megy, mit csinál, csak magamra hagyott a babánkkal. Nekem az is elég lett volna, ha a közös családi naptárba írja be a programját, de ő azt gondolta, ezzel engedélyt kérne tőlem. Pedig csak a tiszteletét mutatta volna ki.” Rengeteget veszekedtek emiatt, és a lány inkább az anyjától kért segítséget, mint a gyereke apjától.

A fiatal nő meg volt győződve arról, hogy a pasi megcsalja, így mikor aznap reggel a srác zuhanyzott, a telefonja pedig folyamatosan pittyegett, gondolkodás nélkül megnézte az üzeneteit. És kiderült, hogy a férje valóban elárulta őt, csak nem úgy, ahogy gondolta. „Nem hiszem, hogy mehetek ma este. ŐAEK úgyis nemet mond”– állt az SMS-ben.

„Mikor megkérdeztem, mit jelent az ŐAEK, halál nyugodtan megmondta: Ő, Akinek Engedelmeskedni Kell. Sosem felejtem el az arcát. Semmi bocsánatkérés vagy megbánás. Mintha arcon csaptak volna. Hagytam, hogy ne tudjam, mikor ér haza, hogy velünk legyen. Nem érdekelt, hogy magamra sosem jut időm. Kifogásokat gyártottam neki, mert hát olvastam, hogy az apáknak időbe telik teljesen összeszokni a babákkal. Csakhogy a mi fiunk már két éves volt. Legalább egy kis tiszteletet viszont elvártam tőle akkor, amikor másokkal beszél rólam.” 

Mivel még ezt a picit sem kapta meg, a lány úgy döntött, hogy fogja a fiát, és lelép. „Egy héten belül már ki is költöztünk. Azóta az exem nem bocsátotta meg nekem, hogy elvettem tőle a fiát. A fiát, akivel ugyan együtt élt, de alig látott”– fejezte be a történetet a nő.

Címkék: bántalmazás durva sztori házasság igaz történet kapcsolat whimn

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?

5 ok, amiért a pasi már az első randi előtt felszívódik

Most lerántjuk a leplet a ghostingolásról!

Így beszélj a főnököddel, ha rugalmasabb munkaidőt szeretnél a járvány után

Te sem szeretnél lemondani a home office kényelméről?

Itt az újabb desszert, amiért megőrül a net

Megérkezett a palacsintapelyhek újabb változata!

Így lehet avatarod a Facebookon, ha eddig még nem volt

Imádod vagy utálod az új funkciót?

Tényleg ez a szín most a legmenőbb a lakberendezésben?

Ha épp festésen töröd a fejed, csekkold, melyik árnyalatot válaszd a trend-faktorért!

Megtalálod mind a 18 márkát a képen?

Újabb trükkös játékra hívunk!