„Az üzenet, ami szétrombolta a házasságomat”

Olvasd el ennek a fiatal anyának a történetét, aki a végsőkig küzdött a házassága megmentéséért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Az üzenet, ami szétrombolta a házasságomat”

Egy kiábrándult nő a Whimn magazinnak írt névtelen levelében számolt be arról, mi volt az a pillanat, amikor tudta: el kell hagynia a férjét. Ez gyakorlatilag az utolsó csepp volt a pohárban, hiszen, mint írja „nem szóltam, amikor arcon öntött egy pohár borral, miközben a két éves gyerekünk az ölemben ült. Vagy amikor csak egy kicsit szerettem volna tovább aludni egy reggel a hajnal ötnél, ő pedig segítség helyett szánalmasnak és lustának nevezett. És azért sem szóltam a kisfiunk születése óta, hogy szó nélkül lelép otthonról, amikor csak kedve tartja.

Azon a bizonyos reggelen is a lány férje egy buliból jött haza, és már egy teljes napja nem látták őt. „Sosem közölte, hogy hova megy, mit csinál, csak magamra hagyott a babánkkal. Nekem az is elég lett volna, ha a közös családi naptárba írja be a programját, de ő azt gondolta, ezzel engedélyt kérne tőlem. Pedig csak a tiszteletét mutatta volna ki.” Rengeteget veszekedtek emiatt, és a lány inkább az anyjától kért segítséget, mint a gyereke apjától.

A fiatal nő meg volt győződve arról, hogy a pasi megcsalja, így mikor aznap reggel a srác zuhanyzott, a telefonja pedig folyamatosan pittyegett, gondolkodás nélkül megnézte az üzeneteit. És kiderült, hogy a férje valóban elárulta őt, csak nem úgy, ahogy gondolta. „Nem hiszem, hogy mehetek ma este. ŐAEK úgyis nemet mond”– állt az SMS-ben.

„Mikor megkérdeztem, mit jelent az ŐAEK, halál nyugodtan megmondta: Ő, Akinek Engedelmeskedni Kell. Sosem felejtem el az arcát. Semmi bocsánatkérés vagy megbánás. Mintha arcon csaptak volna. Hagytam, hogy ne tudjam, mikor ér haza, hogy velünk legyen. Nem érdekelt, hogy magamra sosem jut időm. Kifogásokat gyártottam neki, mert hát olvastam, hogy az apáknak időbe telik teljesen összeszokni a babákkal. Csakhogy a mi fiunk már két éves volt. Legalább egy kis tiszteletet viszont elvártam tőle akkor, amikor másokkal beszél rólam.” 

Mivel még ezt a picit sem kapta meg, a lány úgy döntött, hogy fogja a fiát, és lelép. „Egy héten belül már ki is költöztünk. Azóta az exem nem bocsátotta meg nekem, hogy elvettem tőle a fiát. A fiát, akivel ugyan együtt élt, de alig látott”– fejezte be a történetet a nő.

Címkék: bántalmazás durva sztori házasság igaz történet kapcsolat whimn

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.

5 fantasztikus film, ha szombat este kikapcsolódnál egy kicsit

Nincs kedved kimozdulni otthonról, mert éppen elég pörgős volt ez a hét? Nyugi, ne agyald túl, csak válassz egy filmet az alábbi listából és vedd a kezedbe a távirányítót!