5 ok, amiért a pasi már az első randi előtt felszívódik

Most lerántjuk a leplet a ghostingolásról!

5 ok, amiért a pasi már az első randi előtt felszívódik

Ez túl komoly…

Az egyik legfőbb, egyben legviccesebb ok, amiért egy pasi nem jut el az első randira, az az, hogy egyszerűen beijed. Talán a beszélgetés legelején nem gondolta volna, hogy a dolgok ilyen gyorsan komolyra fordulhatnak, ilyenkor pedig egyáltalán nem miattad ghostingol, hanem sokkal inkább azért, mert nem akar komoly kapcsolatot, benned pedig meglátta ennek a lehetőségét…

Fake, fake, fake!

Szó szerint egész nap a kiszemelteddel dumálsz Tinderen és minden tökéletes, de soha nem jut el odáig a dolog, hogy elmondja a teljes nevét? Nem akarja a beszélgetést Facebookon vagy Instagramon folytatni, és ha a tali szóba jön, akkor inkább eltereli a témát? Ez a srác bizony valószínűleg valaki más képeit használja, a Tindert pedig csak önbizalomnövelőnek használja… Ha nincs teljes név, nincs randi!

Humormentes zóna

Bármilyen meglepő, a legtöbb pasi nem tudja jól kezelni, ha egy csajnak kifejezetten jó a humora és határozott. Előfordult már veled, hogy a sráccal napokig flörtölgettetek, amikor pedig végre elkezdtél tényleg önmagad lenni, viccelődni, csipkelődni, akkor a kiszemelted visszavett a közeledésből? Ez bizony annak a jele, hogy a pasi inkább a mindenre bólogató lányokat részesíti előnyben, így ne szomorkodj, jobb is, ha felszívódik!

Még nem!

Van, hogy online minden tökéletes közöttetek, de folyamatosan elmondja, hogy még csak most szakított… Valószínűleg még nem áll készen egy új kapcsolatra, így csak szórakozni szeretne… Ha viszont úgy érzi, hogy ennél te többet szeretnél, akkor szinte biztos, hogy jön a ghostingolás. Ezek után vigyázz; ha egy pasi azt mondja, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, akkor fuss a másik irányba!

Casanova

A srác azt mondja, hogy csak veled beszélget, mégis nagyon hosszú idő telik el két válasz között? Szinte biztos, hogy egy csajozógéppel van dolgod! Egy idő után ráadásul nem tud sok lánnyal minőségi beszélgetéseket folytatni, az pedig tuti, hogy nem fog mindegyiktől egyesével elbúcsúzni, így simán lehet, hogy te is ebbe futottál bele… 

Még több

Te Te Te