Így lehet avatarod a Facebookon, ha eddig még nem volt

Imádod vagy utálod az új funkciót?

Így lehet avatarod a Facebookon, ha eddig még nem volt

Biztosan neked is vannak olyan ismerőseid Facebookon, akik az Avatarok megjelenésekor azonnal posztolták a sajátjukat. Ezek lényegében a felhasználók kis rajzolt verzói, amiknek az elkészítésére korábban csak a Messengerben volt lehetőséged. Most már Facebookon is megalkothatod a rajzolt másodat, ám egyelőre csak a telód applikációján keresztül érheted el a funkciót. Ha neked eddig nem ajánlotta fel az alkalmazás, hogy készíts avatart, akkor most megmutatjuk, hogyan hozhatod létre.

  1. Nyisd meg a Facebookot a telefonodon – IOS és az Android rendszeren egyformák a lépések. Kattints a 3 vízszintes vonalra a jobb alsó sarokban (vagy ha a FB újabb verziója van meg, akkor középen a Facebook logóra). Itt a Menüben keresd meg a Továbbiak legördülő menüt, és itt válaszd ki az Avatarok funkciót.
  2. A képernyőn most ezt olvashatod: „frizurával, öltözékkel és más elemekkel szabhatod személyre az avatarodat. A személyre szabott matricákat megoszthatod az ismerőseiddel.”
  3. Ezután jön a személyre szabás: végig kell lépkedned az összes részleten, kezdve a bőrszíntől a frizurán keresztül egészen az öltözékig.
  4. Ha minden apróságot pontosan beállítottál, már csak el kell mentened az avatarodat, amit ezután akár meg is oszthatsz másokkal. Akár a Cosmopolitan Hungary Facebook oldalán is megmutathatod kommentben a kész avatarodat!

És hogy mire jó ez az új funkció? A matricák között ezentúl te is szerepelni fogsz a saját appodban, így még személyesebbé teheted a Messenger üzeneteidet vagy nyilvános kommentjeidet. Emellett akár profilképnek is beállíthatod a rajzolt másodat, ha esetleg unnád a valódi verziót…

Neked bejön ez a funkció?

Még több

Te Te Te