4 jel arra, hogy a pasi odavan érted anélkül, hogy ezt kimondaná

Ezekre a jelekre figyelj oda!

4 jel arra, hogy a pasi odavan érted anélkül, hogy ezt kimondaná

Mindent tudni akar rólad

Ha egy srác mindent tudni akar rólad, akkor tutira odavan érted. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerhessünk nagyon sok időre és energiára van szükség, amit ez a pasi egyértelműen nem sajnál tőled. Ha nagyon sok személyes kérdést tesz fel neked, akkor tuti, hogy teljesen levetted a lábáról.

Figyeli a social média oldalaidat

A kiszemelted minden egyes posztodat kedveli és az összes Insta sztoridat végig nézi legyen az akármilyen rövid is? Úgy tűnik csak arra vár mindig, hogy mikor raksz már ki egy új dögös szelfit magadról… Ha még oda is kommentel a képed alá, akkor már nyilvánosan is fel meri vállalni, hogy bizony kedvel téged. Egy kis flörtölés sosem árthat!

Minden ok nélkül üzenget neked

Valaki, aki kedvel téged, az bármilyen okot felhasznál arra, hogy üzengessen neked. Folyamatosan arról kérdezget milyen volt a napod, és olyan dolgot küldözget neked, amiről tudja, hogy neked biztosan tetszene? Ez egyértelmű jele annak, hogy a srác nem csak barátkozni akar és csakis te jársz a fejében!

Nevet a vicceiden

Olyan mintha minden kis ártatlan poénodat a világ legjobb viccének találná? Máris vannak belsős vicceitek is, amiket csak ti ketten értetek? A srác tutira a humort használja, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Sőt az is biztos, hogy imádja látni, ahogy nevetsz. Szóval egyértelműen odavan érted!

Még több

Te Te Te