4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Csak a szórakozás

A srác mindig csak akkor keres, mikor szórakozni akar, de itt meg is akad a tudomány? Nem mutat be a családjának, sőt, igaziból semmi komoly dologról nem beszél veled? Valószínűleg abban a szakaszban tart az életben, amikor csak és kizárólag a szórakozás számít, bonyodalmakat pedig egyáltalán nem szeretne, ezért a barát-barátnő téma offos nála.

Sajnáltatás level végtelen

Épp szakítottak vele, vagy kirúgták a munkahelyéről és folyamatosan neked panaszkodik? Oké, mindenkinek vannak nehéz időszakai az életben, de ha visszafelé ez soha nincs meg kettőtök között, vagyis ő még soha nem kérdezte meg, hogy veled minden rendben van-e, akkor a srác bizony csak nagyon magányos és téged használ személyi pszichológusának…

Titokzatosság

Soha nem tudod, hogy éppen hol, kivel és mit csinál, mert szinte semmit nem oszt meg az életéből? Gyanús, hogy a pasi nem gondolja komolyan a dolgot és a komoly kapcsolat tiltólistán van jelenleg nála, ezért a magánéletébe egyáltalán nem szeretne beavatni téged.

Folyamatos ghostingolás

Minden szuper közöttetek, folyamatosan írogattok egymásnak, aztán hirtelen eltűnik napokra? Ezután pedig úgy csinál, mintha mi sem történt volna és elhiteti veled, hogy minden szuper? Ha ez gyakran előfordult már veled és a kiszemelteddel, akkor bizony érdemes elgondolkoznod azon, hogy a pasi nem áll készen egy valódi kapcsolatra, ahol el kell számolnia arról, ha felszívódik. Ráadásul még az is simán előfordulhat, hogy egyszerre több csajt hülyít… Vészjelző bekapcsolva!

Még több

Te Te Te