Ez történik, amikor egy fogorvos nagyobbít melleket

Semmi jóra ne számíts!

A Botched című amerikai valóságshow elrontott plasztikai műtéteket mutat be, és emellett megoldást kínál a szereplőnek a hiba helyrehozatalára is. A legutóbbi adás főszereplője egy texasi fitnesz modell volt, aki elárulta, hogy az első mellműtétét egy fogorvosra bízta.

Tia tiniként meggondolatlanul és felelőtlenül megnagyobbíttatta a mellét, csakhogy messze nem azt a végeredményt kapta, amire számított. Az egyik barátnője ajánlott neki egy „jó” orvost, akiről fogalma sem volt, hogy valójában fogorvos. És ez még nem minden!

A modell másodszor is kés alá feküdt, ugyanis D kosár helyett csupán C-ig tudott elmenni a műtétet végző orvos. Tiának újra sikerült elkövetnie azt a hibát, hogy nem profi szakemberhez fordult. A képesítés nélküli „doktor” túl nagy implantátumot helyezett az izmok tetejére, így Tia mellei lefordultak. Ez pedig nagyon csúnya melleket eredményezett, amivel 16 éven keresztül kellett együtt élnie a nőnek. A képeket ITT tudod megnézni.

Mivel a műsor lényege, hogy helyrehozzák a bakikat, ezért természetesen a modell mellei sem maradtak csúnyák, ám a doki elárulta, hogy a lefordult implantátumok nagy mértékben roncsolták a mellszöveteket.

Ez azért elég durva, nem igaz?

Még több

Te Te Te