Övé volt a világ leghosszabb körme, de egy balesetben elvesztette őket

Az tuti, hogy rengeteg kérdés fog felmerülni banned, miközben ezt olvasod…

Övé volt a világ leghosszabb körme, de egy balesetben elvesztette őket

Lee Redmond 1979 óta nem vágta le a körmét. Igen, ez komoly és nem, nem írtuk el az évszámot, vagyis ez azt jelenti, hogy a nő, akiről most olvasni fogsz, évtizedekig nem használt körömollót, de még reszelőt sem a kézfején, a körme pedig csak nőtt, nőtt és nőtt. Annyira, hogy végül ekkora lett:

Elmondása szerint minden nap oliva olajban áztatja őket, hogy erősek legyenek és ne törjenek le a körmei, aminek együttes hossza összesen 8,65 méter. Ezzel a számmal került be a Guinness Rekordok Könyvébe is, mint a leghosszabb körmű nő a világon.

„Kiváncsi voltam, meddig nőnek. Mindig elhatároztam, hogy ezen és ezen a napon majd levágom, de egyszerűen nem tudtam megtenni. Furcsa, hogy mennyire a részem lett ez. Sok ember számára a körmöm határoz meg engem, nekik én voltam a hosszúkörmű nő, számomra azonban ez valahogy mindig többet jelentett – mondta Lee, aki végül egy baleset következtében vesztette el rekordméretű körmeit.

Lee az anyósülésen utazott egy autóban, pont abban az időben, amikor bekerült a rekordok könyvébe, ám összeütköztek egy másik autóval és csúnya balesetet szenvedtek, körmei pedig letörtek.

„Az első amit észrevettem, hogy letört a körmöm, és elkezdtem sírni” – mondta Lee, akinek segítettek a baleset helyszínén összegyűjteni a letört körmeit, amiket azóta egy zacskóban őriz. Azt mondta, nagyon bántotta a dolog, hisz körmei tényleg a részévé váltak, és nehezen dolgozta fel, hogy egy pillanat alatt eltűntek.

Több dolog azonban nem derült ki. Például hogy miként végzett ekkora körmökkel teljesen hétköznapi tevékenységeket. Hogyan sminkelte ki magát? Hogyan mosott hajat? És a fogát hogy mosta meg? Másról nem is beszélve.

Még több

Te Te Te