A fiatal házaspár nem tudta, hogy a gyerekhez szex is kell

Nem, ez nem vicc!

A fiatal házaspár nem tudta, hogy a gyerekhez szex is kell

Lassan kijelenthetjük, hogy elértük azt a pontot, amikor szinte már semmin nem lepődünk meg, hiszen a sztárok folyamatosan edzésben tartanak minket, ha meghökkentésről van szó, így ha például holnap Kylie Jenner megtanulna repülni, akkor valószínűleg csak legyintenénk.

Ez a sztori viszont új szintre emeli a dolgokat, amit egyhamar tuti, hogy nem fogunk elfelejteni. Az angol Mirror magazin az egészségügy hőseit szeretné bemutatni a koronavírus lecsengése után, ahol most épp Rachael Hearsont szeretnék megismertetni az olvasókkal. Rachael 40 évet dolgozott, mint nővér, szülésznő és védőnő, és elmondása szerint olyan sok mindent látott és tapasztalt közben, amit a legtöbb ember el sem tud képzelni.

A hihetetlen élmények kapcsán jött szóba egy elképesztő sztori, amit ha nem az egykori nővér mondott volna el, akkor valószínűleg senki nem hinné el. 

Rachaelt ugyanis sok évvel ezelőtt meglátogatta egy kedves fiatal házaspár, akik kétségbeesetten mesélték neki, hogy bár évek óta házasok, de még mindig nincs gyerekük. A szerelmeseknek ugyanis fogalma sem volt arról, hogy egy nő nem lesz terhes csupán attól, hogy férjhez ment, ehhez ugyanis szexelnie is kell a párnak. Mint kiderült, kamaszkorukban egyiküket sem világosítták fel szexuális témakörben, így szó szerint SEMMIT nem tudtak a szexről!

Az egykori védőnő persze részletesen elmondta a házaspárnak az összes létező tudnivalót a témával kapcsolatban, elmondása szerint pedig pár találkozás után a szerelmesek le sem tudták venni egymásról a kezüket.

Mission complete!

Még több

Te Te Te