4 trükk, hogy a csóktechnikád teljesen lenyűgözze a pasit

Forrósodik a hangulat!

4 trükk, hogy a csóktechnikád teljesen lenyűgözze a pasit

Lődd be a pontos „célpontot”!

Elsőre talán furcsán hangozhat, mégis elképesztően fontos, hogy pontosan tudd, hova is adsz majd csókot. Ha ugyanis még jóval a cuppanás pillanata előtt becsukod a szemed, és egyáltalán nem gondolkozol előre, akkor könnyen megeshet, hogy a pasi orrát vagy szemgolyóját akard lenyűgözni a nyelveddel. Igen, ezek a dolgok tényleg megtörténtek, szóval ne röhögj!

A bemelegítés fontos

Ugye futni se indulsz el anélkül, hogy bemelegítenél? Ugyanez a helyzet a csókolózással is; ha azonnal letámadod a pasit, akkor közel sem lesz olyan meghitt és emlékezetes a pillanat, ráadásul a srác is sokkal jobban rád fog kattanni, ha fokozatosan mutatod meg, mit is tudsz. Mielőtt rátérnél a csókcsatára, fontos, hogy cirógasd kicsit a pasit, simogasd a tartkóját, túrj bele a hajába, miközben egészen közel van az arcotok. Adj finom puszikat az ajkaira, ettől garantáltan el fog olvadni!

Csak lassan

Te sem szereted, ha egy pasi egyik pillanatról a másikra ledugja a nyelvét a torkodon, igaz? Bár nem beszélnek róla, de ezzel a pasik is ugyanígy vannak, ezért fontos, hogy előkészítsd a terepet a nyelvleckének. Kezdd el kényesztetni a felső és az alsó ajkát külön-külön, a szádat pedig csak lassan, fokozatosan nyisd egyre nagyobbra!

Váltogatás az extra élvezetekért

Ha már érzed, hogy nem lehet visszafogni az élvezeteket, akkor elkezdheted behelyezni a srác szájába a nyelvedet, de figyelj oda, hogy váltogasd a technikákat! Tedd be csak picit a nyelved, aztán mehet picit mélyebbre, hosszasan viszont ne tartsd nyitva a szád, mert az senkinek nem kényelmes. Ezután picit megharaphatod a pasi ajkát, ettől teljesen be fog gerjedni!

Még több

Te Te Te