Ezt árulja el rólad a kedvenc filmes rosszfiúd

És neked melyik filmes főgonosz jön be legjobban? Megsúgjuk, mit árul el rólad!

Ezt árulja el rólad a kedvenc filmes rosszfiúd

Tate Langdon

Evan Peters karaktere olyan szexire sikeredett az Amerikai horror sztori első évadában, hogy zavarodban azt is elfelejtetted, melyik oldalon állsz? Segítünk: a helyes szőke srácén, akivel még egy kísértetházban is szívesen randiznál.

Amit elárul rólad: Nem csacsogsz feleslegesen, és a szavaidon kívül csak azt válogatod meg jobban, kivel töltöd az idődet. Viszont akit közel engedsz magadhoz, azért bármit megtennél. Apropó srácok – igazi mágnesként működik náluk, hogy ennyire titokzatos vagy.

via GIPHY

Joker

Zöld haj, creepy mosoly, és azok a szettek… Joker karaktere a legújabb feldolgozásban is elég erősen megkérdőjelezhető, de pont ezért bírjuk – Joaquin Phoenixszel együtt!

Amit elárul rólad: Köszönöd szépen, nem kérsz a fekete-fehér válaszokból, és ha valamire, arra különösen allergiás vagy, ha mások akarják eldönteni, mit kéne gondolnod. Lazán beleállsz a vitákba, mert tudod, hogy az eszeddel és a személyiségeddel bármilyen szócsatát megnyerhetsz.

via GIPHY

Thanos

Egy egész szuperhőscsapat és két résznyi Bosszúállók film kellett, hogy lenyomják minden idők legerősebb titánját. Bár Vasember az örök kedvenc, de ha gyakran tépelődsz a bolygó jövőjéről, kizárt, hogy ne legyen a szívedben egy egészen apró hely Thanos számára is.

Amit elárul rólad: Nem hiszel a halogatásban, szereted egyetlen határozott csettintéssel, azonnal elintézni a dolgokat. Legalábbis ezt látja a környezeted: valójában viszont minden lépésedet gondosan megtervezed.

via GIPHY

Kylo Ren

Mutass még valakit, aki legalább olyan kiismerhetetlen a Galaxisban, mint Darth Vader unokája, Kylo Ren. Az egyik pillanatban mindenki utálja, amiért lesöpörte a térképről Han Solót, a következőben pedig azért szorítanak, hogy álljon át a jó oldalra – kivéve téged. Szerinted vannak srácok, akiket csak elront a jó fiú imázs.

Amit elárul rólad: Az erő veled van, mert soha, egyetlen lépésed sem kérdőjelezed meg. Igazi harcos típus vagy, legyen szó melóról vagy akár Monopolyról – bárkit keményen lesöpörsz a pályáról, ha veszélyben érzed magad. Cserébe mindig a mezőny élén jársz.

via GIPHY

Loki

Kit érdekel Chris Hemsworth, vagyis Thor tökéletes teste, ha megjelenik Loki? És hiába a kamu-zsíros paróka, Tom Hiddleston gondoskodott róla, hogy a csínytevés istenét az univerzum egyik legszexibb pasijaként tartsuk számon.

Amit elárul rólad: Nálad árnyaltabban senki nem látja át a helyzetet! Előbb meghallgatod az álláspontokat, és csak utána mondasz véleményt – megfűszerezve a fekete humoroddal, amiből ugye giga adagot kaptál.

via GIPHY

Még több

Te Te Te