Ezek lesznek a legjobb filmek ma este a tévében

Otthon maradnál pihizni? Segítünk a kikapcsolódásban!

Ezek lesznek a legjobb filmek ma este a tévében

Alice Tükörországban (RTL Klub, 19:00)

Alice Kingsleigh az elmúlt éveket a tengeren töltötte, amikor pedig hazatér, a birtokába kerül egy mágikus nagyító, aminek segítségével ismét eljut Csodaországba a barátaihoz. Ekkor szembesül vele, hogy nagy a baj, ha nem segít, a bolond Kalapos (Johnny Depp) meghal. Időutazóként kell szembe szállnia az ellenséggel, sokszor pedig úgy tűnik, esélye sincsen. Vagy mégis?

Cápák éjszakája (RTL Klub, 23:40)

Egy hét főből álló fősulis társaság úgy dönt, leutazik Sara (Sara Paxton) a népszerű Louisiana-öbölben lévő hétvégi házába. Egyikük, a futballsztár Malik vízisízés közben elveszíti a karját. A fiatalok azt hiszik, ez csupán egy rémes baleset, ám az igazság sokkal rosszabb ennél. Egy egész cáparaj vadászik rájuk, akik elől nincs menekvés…

Valerian és az ezer bolygó városa (RTL II, 20:20)

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) különleges ügynökök, akiknek az a feladata, hogy megőrizzék az univerzum rendjét. Parancsnouk (Clive Owen) a távoli intergalaktikus városba, Alphába irányítja őket, ahol legalább ezer különböző faj él együtt a világegyetem különféle pontjairól. Itt tevékenykedik ugyanis a gonosz, akit meg kell állítani, különben minden és mindenki elpusztul.

Rögtönzött szerelem (Super TV2, 21:00)

A komikus Kumail Nanjiani ebben a filmben saját különös szerelmének történetét meséli el. Amikor megismerkedik a végzős egyetemista lánnyal, Emilyvel szinte azonnal beleszeret. A családja azonban a kulturális különbségekre hivatkozva elutasítja a fiatal nőt. Ekkor kiderült, Em súlyos beteg, kómába esik. Miközben ápolja, Kumailnak meg kell küzdenie családja ellenérzéseivel.

Pokémon Detective Pikachu (HBO, 20:00)

Tim (Justice Smith) egy legendás rendőr fia, aki egykor Pokémon edző akart lenni. Végül se rendőr, se edző nem lett, de ezt nem is bánja. Ebben a Pokémonokkal és emberekkel teli világban azonban nem lehet megúszni a kalandot. Egy napon felkeresi egy kicsi, sárga Pokémon, Pikachu (eredeti hangja Ryan Reynolds), aki azt állítja híres detektív, akinek segítségre van szüksége. Együtt kezdenek nyomozni és elképesztő dolgokra jönnek rá!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te