2020.07.25.@ 04.07

Kolléganője akart menyasszonyi ruhát venni ennek a nőnek, így reagált rá

Pedig még csak meg sem hívta az esküvőre…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kolléganője akart menyasszonyi ruhát venni ennek a nőnek, így reagált rá

Képzeld, egy végtelenül furcsa történet kezdett el terjedni a neten a napokban! Egy fiatal lány ugyanis úgy döntött, a Redditen kér segítséget, mivel fogalma sincs, hogyan kezelje kolléganőjét, aki csak úgy a semmiből vett neki egy menyasszonyi ruhát

A bejegyzésből kiderül, az egész úgy kezdődött, hogy a 25 éves csajszi csak kedvességből elkezdett beszélgetni a nála kétszer olyan idős , gyermektelen kolléganőjével. Elmesélte neki, hogy megkérték a kezét és most lesz az esküvője, amit elkezdett szervezni. A lány számára jelentéktelennek tűnt a beszélégetés, de a kolléganője elég komolyan vehette, mert úgy döntött, besegít egy kicsit, és vásárol neki egy menyasszonyi ruhát. Hiába mondta a fiatal csaj, hogy erre tényleg igazán semmi szükség, az idősebb nő egyszer csak átadta neki az esküvői ruhát. Ami a lány szerint egyszerűen borzalmas volt: olcsó, műanyag, és elmesélése szerint szörnyen állt neki.

A csaj nem szerette volna megbántani a kolléganőjét, ezért elfogadta, de elhatározta magában, hogy a Nagy Napon biztosan nem fogja viselni. De a sztorinak itt még nem volt vége, a munkatársa ugyanis nem sokkal később egy fejdíszt is beszerzett, amit szintén rátukmált a csajszira, aki hiába mondta már neki korábban, hogy nem szeretne semmi ilysemit viselni. A tiara egyébként szintén olcsó műanyag volt, ami ráadásul még kicsi is a lány fejére…

Ééééés, még itt sem állt le a nő! Ezután bedobta a fiatal lánynak, hogy igazából NÉGY ruhára lenne szüksége, egy a fotózáshoz, egy a főpróbára, egy a szertartáshoz és még egy a fogadáshoz. A bejegyzés szerint a csaj itt már nyomatékosabban szólt a nőnek, hogy ezeket ő egyáltalán nem szeretné, de úgy tűnik, nem áll le!

A bejegyzést pedig azért íra, hogy segítséget kérjen a nezőktől, hogyan kezelje a helyzetet, mert nem szeretné megbántani a kolléganőjét, aki bár nyomulós, azért mégiscsak kedveskedni és segíteni akar neki.

Nos, a redditezők azonban nem voltak ilyen megértőek! A legtöbben arra jutottak, hogy a nő egyáltalán nem kedves, sőt, agresszív, nyomulós, főnökösködő, mérgező személyiség, akit minél hamarabb le kell állítania és távol kell tartania magától, nem számít, ha ezzel meg is bántja. Főleg, hogy a kommentekből kiderül, (nem fogod elhinni) mindezt úgy játszotta be, hogy a fiatal lány még csak meg sem hívta az esküvőjére!

Te mit gondolsz, mit kéne a lánynak tennie?

Címkék: esküvő menyasszony menyasszonyi ruha munkatárs olcsó menyasszonyi ruha reddit

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Imádsz olvasni? Vágj bele a Cosmo 2021-es könyves kihívásába!

Jöjjön egy kis játék azoknak, akik falják a könyveket, és egy izgalmas challenge azoknak, akiknek tényleg kihívást jelent az elmélyült olvasás!

Bőven 70 kg felett vannak, mégis mindenkit inspirálnak ezek a modellek

Elhoztuk neked azokat a plus size modelleket, akik szerintünk legalább annyira kellenek, hogy jó legyen a napod, mint egy forró kávé.

Itt a meló, ahol csak pizzát kell enned és Netflixet nézned!

És ezért még egy rakás pénzt is fizetnek!

8 dolog, amit tudnod kell 2021 új befutójáról, Claudia Jessie-ről!

Tedd fel a kezed, ha neked is Eloise volt a kedvenc Bridgerton-tesód!

Itt a bizonyíték arra, hogy Armie Hammerrel komoly gondok vannak

Elég durva dolgokat követ az Instán...

A netezők szerint Jennifer Lopez botoxoltatott, így reagált az énekesnő

Nem hagyta szó nélkül, hogy már megint beleálltak!

Phoebe Dynevor már most retteg a Bridgerton 2. évada miatt

A színésznő nagyon aggódik – és most már mi is!

Kaley Cuoco gyászol

Elveszített egy hűséges barátot, aki nagyon közel állt hozzá.