Új funkcióval bővül a Netflix

Régóta vártunk már erre!

Új funkcióval bővül a Netflix

A mai naptól kezdve a Netflix végre bevezeti a tartalmak gyorsított és lassított lejátszását, de rossz hír, hogy a funkció egyelőre csak androidos eszközökön lesz elérhető. A funkció segítségével a normális lejátszási sebességhez képest gyorsabban és lassabban is nézhetők lesznek a filmek. Egészen pontosan 0,5 és 0,75-szeres lassítást, illetve 1,25 és 1,5-szörös gyorsítást tesz most elérhetővé a Netflix.

A felhasználók többsége régóta várta már ezt a funkciót, de vannak, akik felháborodtak a streeming szolgáltató újításán. A lejátszási sebesség módosításáról a Netflix először tavaly októberben beszélt, és bár akkor még csak tesztfázisban volt a funkció, a filmkészítők egy része kiborult miatta.

A Felkoppintva című filmet és a Netflixen futó Love című szériát is jegyző Judd Apatow egyenesen „nevetségesnek és sértőnek” nevezte akkor a tervezett újítást. A hihetetlen család és a Mission: Impossible – Fantom protokoll rendezője, Brad Bird ugyancsak a Twitteren reagált a tervezett újításra, „a már most kivéreztetett mozis élményen ejtett újabb vágásnak” nevezve azt.

A funkció tehát most még csak az androidos telefonokon lesz elérhető, de zajlik a tesztelése az iOS-t futtató eszközökre és az asztali verzióra is, viszont a tévés alkalmazásban egyelőre nincs tervben a bevezetése.

Még több

Te Te Te