4 jel, hogy a pasid a jövendőbeli feleséget látja benned

Csekkold, hogy a lista illik-e rád és a pasidra!

4 jel, hogy a pasid a jövendőbeli feleséget látja benned

Végtelenül kíváncsi

Ha egy srác tényleg, de TÉNYLEG komolyan gondolja egy lánnyal, akkor soha nem tud betelni vele. Ezt pedig értsd úgy, hogy mindig talál benned valami újat, valami izgalmasat, a kíváncsisága pedig egy percre sem szűnik meg irányodba. Nem is gondolná az ember, hogy a pasiknál ilyen apróságokon múlhat a forever-together” dolog.

A nevetés a kulcs!

Nagyrészt a pasikra marad a humor, hiszen a legtöbb esetben ők azok, akik megnevettetnek minket, ezért pedig imádjuk is őket. Ha viszont annyira közös hullámhosszon vagytok, hogy már átveszitek egymás szokásait, poénjait, te pedig azon kapod magad, hogy a szerelmedet rendszeresen meg tudod nevettetni, az azt jelenti, hogy a kötelék közöttetek különleges. Ebből még esküvő is lehet!

Fejlődés, fejlődés, fejlődés

A férfiak nem igazán akarnak változni, de ha az igazival sodorva össze őket az élet, akkor folyamatosan fejlődni szeretnének, ki akarják magukból hozni a maximumot. Ha a te pasidon is észleled ezt, akkor bizony tuti, hogy hosszútávra tervez veled!

Gyerek? Jöhet!

Egy ideje már együtt vagytok a pasiddal, ő pedig többször is felhozta már, hogy milyen lesz, ha majd gyereketek születik? A szerelmed szinte biztos, hogy a jövendőbeli feleségét látja benned, hiszen ez a téma a srácoknál nagyon kényes, ők tényleg csak azzal tervezgetnek, akikkel elképzelik a jövőjüket!

Még több

Te Te Te