Megalázó dolgot kért a menyasszony a vendégeitől, így reagáltak rá

Egy újabb menyasszöny, aki nem tudja, hol a határ.

Megalázó dolgot kért a menyasszony a vendégeitől, így reagáltak rá

A meghívottak listájának összeallítása minden esemény előtt stresszes feladat, nem beszélve az esküvőről. Egy menyasszonynak egészen durva ötlete támadt azzal kapcsolatban, hogy eldöntse, kiket szeretne látni a lagziján. A testvére buktatta le a Redditen, aki az internet népétől kért tanácsot, hogy vajon csak neki megalázó-e a csaj kérése, vagy mások szerint sem normális.

„Most én vagyok a fura, hogy elutasítom, hogy esszét írjak a tesóm esküvőjére csak azért, hogy ott lehessek?” – kezdte a nő az oldalon, majd folytatta: „Februárban lesz az esküvője. Az eredeti létszámon a felére kellett csökkenteni a koronavírus-járvány miatt. Ezért mindenkinek kiküldi újra a meghívót azzal a kéréssel, hogy 2 kérdésre írjanak egy-egy 250 szavas esszét. Ez alapján fogja kiválasztani, hogy ki az, aki eljöhet és ki az, aki nem. Azok, akik nem írnak neki, automatikusan kiesnek.”

A lány azt is leírta a Redditen, hogy nagyon gáznak tartja, amiért neki is versenyeznie kell a helyért a többiekkel. „A 2 kérdés egyébként ez: „Miért akarod velünk ünnepeli ezt a napot?” és „Mit jelent számodra az, hogy részt vehetsz az esküvőn?” Egyébként én megmondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó ezt megtenni, ő pedig közölte, hogy ebben az esetben nincs helyem a lagzin. A szüleink kiakadtak, azt mondták, írjam meg az esszét. Szerinteted kinek van igaza?” – akadt ki a testvér a neten.

A kommentelők persze a bejegyzést író lány oldalára álltak, egyesek gyerekesnek tartják a menyasszony elvárását, míg van, aki szerint senkinek sem szabadna megírnia a fogalmazást, így a csaj rájönne, mennyire nevetséges, amit kér…

Még több

Te Te Te