Most végre megtudhatod, mit jelentenek a színes szív emojik!

Ha azt hitted, nincs jelentősége a különböző árnyalatoknak, tévedtél! Mutatjuk, mekkorát!

Most végre megtudhatod, mit jelentenek a színes szív emojik!

Ahogyan a virágok különböző színe, úgy az emojik különféle árnyalatai is speciális jelentéssel bírnak. Persze nem kell ezt olyan komolyan venni, pláne, hogy a legtöbben nem ismerik a szívecskék mögött meghúzódó valódi üzenetet, de azért izgis megtudni az igazságot róluk. Ha te is így gondolod, olvass tovább!

Fehér

Ez az emoji alapvetően a tisztaságot, megbízhatóságot szimbolizálja, így akkor érdemes használnod, amikor ezekkel kapcsolatos dolgokról írsz. Tökéletes választás lehet például, amikor részvétet nyilvánítasz valakinek. Ugyanakkor nem illik #BlackLivesMatter posztokba tenni, ezt sokan sértőnek találhatnák, figyelj oda!

Barna

Ezt az emojit az afro-amerikai emberekkel kapcsolatban szokták használni, egyértelműen hozzájuk kötődik. Ennek ellenére jobb, ha nem használod, sok körülötte a félreértés.

Ariana Copy Paste Szív

Ez a piros szívecske nagyon hasonlít a klasszikus piros szívecskére, mégis mást jelent. Alapvetően a 21 év alattiak használják, szeretetet, törődést jelent. És persze menőséget! Ne használd akkor, amikor lazának akarsz tűnni, túl levágós lenne, mi az igazság.

Anatómiai Szív

Ez az emoji még nem mindenki számára elérhető, de hamarosan az lesz. Alapvetően egészségügyi dolgozónak érdemes használnia, másoktól elég fura lenne.

Klasszikus

Ezt magyarázni sem kell: a klasszikus szívecske egyértelműen a szerelmet szimbolizálja, a többség ennek megfelelően is használja. Első randi után azonban szigorúan tilos rányomni!

Narancssárga

Általában azok használják, akik nem teljesen biztosak abban, hogy kimutathatják az érzéseiket, van benne egy kis visszafogottság. Hiszen közel van a piroshoz, mégsem az. Magyar nyelvű posztokban körültekintően használd, hiszen itthon politikai töltete is van.

Sárga

Ez a napsárga cukiság alapvetően a családhoz, rokonokhoz kapcsolódik, tökéletes választás lehet, amikor a nagyinak írsz üzit.

Zöld

Békét és barátságot jelent, ezért simán küldheted olyanoknak, akikkel éppen csak most ismerkedtél meg. Ezen kívül persze gyakori a használata a környezetbarát posztokban.

Kék

Nyugalom, biztonság, összetartozás, a kék emoji ezt jelenti, ezért a barátságról szóló szövegek mellé ideális választás. Olyannak viszont sose küldd, akivel legalább egyszer szeretnél ágyba bújni.

Lila

Nem árt, ha tudod, hogy a lila szívecske általában azt jelenti, hogy benne lennél egy kis hancúrban. Legközelebb ennek tudatában küldd el bárkinek is!

Fekete

Bármilyen meglepő, ennek az emojinak nem a gyászhoz van köze, hanem a mély, igaz szerelemhez. Ezt olyannak szokás küldeni, akiről úgy gondolod, a másik feled. Meglepődtél? Nem csoda!

Rózsaszín

Ez a pajkos emoji természetesen a flörtöt szimbolizálja, akkor küldd el, ha szeretnéd felcsípni a másikat. Be fog jönni!

Masnis

Ha valamiért nagyon hálás vagy valakinek, ez lehet a tökéletes választás, ugyanis ezt az érzést szimbolizálja. Legközelebb, ha egy kedves barát szívességet tesz, ezt dobd be neki.

Még több

Te Te Te