Te meg tudod mondani, ki az anya és ki a lánya ezen a fotón?

Nem semmi, mennyire hasonlítanak, pedig van köztük 30 év korkülönbség!

Te meg tudod mondani, ki az anya és ki a lánya ezen a fotón?

A Floridában élő 60 éves Dawn Hubsher és 30 éves lánya, Cher annyira hasonlítanak egymásra, hogy egy alkalommal még a lány férje is összekeverte őket, amiből elég kínos szitu kerekedett. Mivel mindkét nő egyforma magas és sötét hajú, a pasi hátulról nem tudott különbséget tenni, ezért alaposan megmarkolta anyósa fenekét

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cherhubsher) on Jul 26, 2020 at 9:00pm PDT

„Egyszer anyukámmal ugyanolyan színű ruhát viseltünk. Mivel mindkettőnknek hosszú, sötét haja van, hátulról is nagyon hasonlítunk. A férjem odament hozzá és megmarkolta a fenekét, de nem én voltam az. (…)

Minden srác, akivel valaha randiztam, azt mondta, tudom, milyen leszel 30 év múlva. Boldogok voltak, amiért azt látták, nem fogok sokat változni. (…)

Az emberek állandóan azt hiszik, hogy testvérek vagyunk. Egyik alkalommal az anyukám egyik barátja kezdett el beszélni hozzá, de úgy, hogy azt hitte, velem futott össze. 15 éves voltam, amikor az emberek elkezdtek keverni minket. Régebben szerettem volna, ha olyan anyukám van, mint bárkinek, de ahogy idősebb lettek, elkezdtem megbecsülni, hogy mi ilyenek vagyunk.

Mivel az anyukám ennyire fiatalnak tűnik és fiatalosan viselkedik, barátok is lettünk, még a lánybúcsúmon is ott volt!” – mesélte Cher nevetve a Daily Mail-nek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cherhubsher) on Dec 22, 2019 at 8:02pm PST

Anya és lánya amúgy több közös projektbe is belekezdtek az évek során, szerepeltek például a TLC Anyák és lányaik című sorozatában, valamint nemrég kiadtak egy könyvet, ami szintén a szoros kapcsolatukról szól.

„Ugyanaz a ruhaméretünk, ezért bármikor kölcsönvehetünk valamit a másik szekrényéből. Annyira hasonlítunk, hogy ami jól áll az egyikünkön, az jó lesz a másiknak is. (…)

A fiatalos külső titka szerintem a mozgás, a növényi alapú étrend, a jó bőrápolás, a megfelelő alvás és a sok víz. A kor csak egy szám. Csak azért, mert öregszünk, még nem kell úgy is viselkednünk. A pozitív gondolkodás is nagyon fontos” – árulta el titkát az anyuka, Dawn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cherhubsher) on Aug 26, 2019 at 11:45am PDT

Mit szólsz hozzájuk? Szerinted is nagyon hasonlítanak?

Még több

Te Te Te