Letartóztattak két YouTubert egy prank videó miatt

Ilyen az, amikor következményei vannak a csúnyán túltolt a poénkodásnak.

Letartóztattak két YouTubert egy prank videó miatt

Alan és Alex Stokes ikertesók és igazi nagymenő YouTubereknek számítanak a maguk közel 5 milliós feliratkozó táborukkal. A két srác főként humoros kontentekben utazik, ezen belül is a kedvenc kategóriájuk a prank vonal, vagyis a másik átverésére épülő videók. Egyébként egész vicces anyagokat is összeraktak már, de tavaly sikerült nagyon mellé nyúlniuk és komoly veszélybe sodortak egy taxisofőrt.

2019-ben ugyanis Alan és Alex kitalálták azt a remek borzalmas ötletet, hogy videóra vesznek egy kamu bankrablást. Igen, tényleg ez pattant ki az agyukból. Szóval fogták magukat és beszálltak símaszkban egy Uber sofőrhöz hátizsákjukban egy zsák pénzzel. A sofőr megkérte őket, hogy azonnal szálljanak ki és kikotatta őket, hogy ez nagyon, de nagyon nem vicces. Egy járókelő látta, hogy mi történik az autóban és el is hitte, hogy a srácok lopott pénzzel akarnak menekülni. Hívta a rendőröket, és mire a vlogger ikrek hajlandóak voltak kiszállni a kocsiból, addigra 15 fegyver szegeződött a szerencsétlen sofőrre. Szerencsére elég gyorsan kiderült a rendőrök számára, hogy a fiúkat kellene lekapcsolniuk, és nem a taxist.

És hogy mennyire értékelte a büntetőjog a pranket? Ha az ikreket elítélik, 4 év börtönt is kaphatnak. Ezek után nem meglepő, hogy törölték az ominózus videót és kétszer is meggondolják, hogy mit vállalnak be a népszerűség kedvéért.

Még több

Te Te Te