5 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Mutatjuk, milyen lesz a szombat esti felhozatal!

5 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Bazi nagy görög lagzi (TV2, 19:55)

Toula a szülei chicagói görög éttermében dolgozik, és bár az ősök már nagyon szeretnék, esze ágában sincs férjhez menni. A lompos csajszi azonban egyik napról a másikra megváltozik, beiratkozik az egyetemre, egyre szexisebben öltözik és eljár esténként otthonról. Hamarosan pedig úgy dönt, ideje bemutatnia családjának a vőlegényét, aki nagyon nem görög, ellenben fehér, szőke és még vega is! Toula apja kikészül, de nincs mit tenni, itt esküvő lesz!

Excsajok szelleme (VIASAT3, 19:00)

Connor (Matthew McConoughey) örökös nőcsábász, trükkjeit pedig a nagybátyjától tanulta. Éppen az öccse esküvőjére hivatalos, ahol összefut régi nagy szerelmével, Jennyvel (Jennifer Garner). Ekkor pedig fura dolog történik: különös víziók formájában sorra megjelennek az exbarátnői, akik valamire nagyon szeretnék megtanítani. Vajon Connor idejében veszi a lapot?

Kaliforniai álom (RTL II, 23:00)

Mia (Emma Stone) feltörekvő színésznő, aki hollywoodi karrierről álmodik, Sebastian (Ryan Gosling) jazz zongorista, aki Los Angeles-ben keresi az álmait. A lány meghallgatásokra jár, a srác pedig mindent megtesz, hogy az emberek újra megszeressék a jazzt. A zsúfolt autópályán botlanak egymásba és egyből szerelembe esnek. Ezután kölcsönösen segítik egymást, ám egy ponton eljön a nap, amikor saját jövőjükről kell dönteniük.

27 idegen igen (Super TV2, 18:45)

Jane (Katherine Heigl) imád esküvőkre járni, összesen 27 koszorúslányruha lapul a szekrényében. A saját lagzija azonban még a láthatáron sincs. A helyzet még rosszabb lesz, amikor kiderül, főnöke, akibe titokban szerelmes, a húgát, Tess-t nézte ki magának. Mindeközben felfigyel rá egy riporter, Kevin, aki nagy sztorit szimatol az esküvőfüggő lány körül. Ekkor ráadásul Tess bejelenti, a főnök eljegyezte… Mi lesz ebből?!

A rossz anya (HBO2, 21:35)

Melanie-nak hatalmas álma teljesül azzal, hogy előléptetik a munkahelyén. Persze ez sok stresszel és plusz feladatokkal jár, amik miatt nem maradna semmi ideje a férjére és a kislányára. Ezért úgy dönt, felvesz egy titkárnőt. Phoebe eleinte okosnak, talpraesettnek és kedvesnek tűnik, azonban hamar kiderül, valami nagyon nincs rendben vele. Mel élete hamarosan rémálommá változik.

Még több

Te Te Te