5 jel, hogy olyan vagy, akit senki nem tud kihasználni

Még nem passzolnak rád a felsoroltak? Nyugi, könnyen fejlődhetsz, ha odafigyelsz!

5 jel, hogy olyan vagy, akit senki nem tud kihasználni

Beszóltak a külsődre?

Minden embernek vannak előnyös külső tulajdonságai, illetve olyanok is, amikre nem igazán büszke. Ráadásul nem mindenkit neveltek jó modorra, így előfordulhat, hogy valaki „kedvesen” emlékeztet a tökéletlenségeidre. A lelki erődet pedig hűen tükrözi, ilyenkor hogyan reagálsz. Ha felemeled a fejed és visszaszólsz valami frappánsat, majd mosolyogva tovább mész, istennő vagy!

Nem akarsz mindenkit átformálni

A mentálisan erős embereknek nem szokása másokra erőltetni a saját nézeteit és ízlését. Azok, akik tényleg jól elboldogulnak a világban, nyitottak és szeretik, hogy mindenki más és más. Rajtuk pont ezért nehéz fogást találnia annak, aki szívesen kiszipolyozna valakit…

Higgadtan fejted ki a véleményedet

Egy magával tökéletes egyensúlyban élő személy nem húzza fel magát egy vita során, ha a másik nem ért vele egyet. Egyszerűen csak fogja és higgadtan, szépen, választékosan kifejti, mit miért gondol úgy, ahogy.

Felvállalod, amit gondolsz

Néha olyan dolgokat is hajlamosak vagyunk bevállalni, amihez semmi kedvünk, ráadásul nem is gondoljuk úgy, hogy a mi feladatunk lenne. Ha igazán erős szeretnél lenni lelkileg, akkor nem hagyod magad, tisztességesen és őszintén elmondod, miért nem értesz egyet. Már eddig is csináltad? Csúcs vagy!

Nemet mondasz a manipulációra

Ha olyan vagy, aki azonnal átlát a szitán és tudja, mikor akarják manipulálni mások, akkor nincs mit tanítanunk neked. Máskülönben viszont próbáld észrevenni, mikor próbálnak mások arra rávenni, hogy az ő malmukra hajtsd a vizet… Pláne, hogy hajthatod a sajátodra is…

Még több

Te Te Te