Felejthetetlen élményben lesz részed, ha kipróbálod a sunset jógát

A barátnőid, a kedvenc mozgásformád Nagy Anna oktatásában és naplemente Budapest felett – kell ennél több?

Felejthetetlen élményben lesz részed, ha kipróbálod a sunset jógát

Az ország legmenőbb jógastúdiója, a Yogasecrets Studio a The Private Rooftop után a Liz and Chain Sky Lounge-ot is meghódítja augusztus 24-én, hétfőn. Nagy Anna, a stúdió alapítója mindig igyekszik egyedi élményt szerezni a jógiknak, és ez most sem lesz másképp: „Külföldön már régóta nagy divat különleges helyszínekre vinni a jógát, amit én is imádok, hiszen ilyenkor a jógázás egy felejthetetlen élménnyé válik. Budapest gyönyörű látványa, a nap mesés fényei, a meleg szellő simogatása teszik majd örök emlékké az estét.”

Sunset szerelem

Anna azt is elárulta, hogy mire számíthatsz, ha becsekkolsz a naplementés jógára: „18 órától lehet érkezni: ismerkedünk, beszélgetünk, hangolódunk. 18:30-kor kezdődik a jóga, a meditáció pedig a naplementébe nyúlik majd, amit illóolajokkal is különlegessé teszünk. Amikor ennek vége, már a gyönyörűen kivilágított hidak és a vár látványában tudunk gyönyörködni és egészséges finomságokat fogyasztani.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Offline és online is!

Ha a karantén alatt végig követted a Cosmo Facebook-oldalán a stúdió jógaóráit, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy személyesen is megismerkedj az oktatókkal. Még akkor is, ha kezdő vagy! Ne felejtsd otthon a jógaszőnyeged és a legkényelmesebb jógaruhádat sem. A limitált helyek gyorsan fogynak, amire a Yogasecrets Studio FB-oldalán levő események menüpönt alatt még gyorsan lecsaphatsz.

Ha viszont mégsem tudnál eljönni az eseményre, akkor sem kell lemaradnod a jógaóráról, ugyanis a Cosmopolitan Hungary Facebook-oldalán élőben közvetítjük augusztus 24-én 18:30 és 20:00 óra között.

Még több

Te Te Te