Ezek a menyasszonyok pár ezer forintból hozták össze az álomruhájukat

A közösségi oldalakon mutatták meg, hogyan spórol egy csomó pénzt egy „profi” ara!

Ezek a menyasszonyok pár ezer forintból hozták össze az álomruhájukat

Egy új esküvős trend hódította meg a netet az utóbbi időben, a „kihívás” lényege, hogy az ügyes, spórolós menyasszonyok megmutatják, mennyiért sikerült levadászniuk álmaik ruháját. Némelyikük tényleg elképesztően profi, brutálisan szép darabokat kaparintottak meg fillérekért. Nézd meg őket és tanulj tőlük, hogy te is anyagi csőd nélkül ragyoghass a nagy napodon!

Esküvői csoda 3514 Ft-ért!

Ez az amerikai nő egy turkálóban talált rá erre a meseszép kreációra, amit potom 12 dollárért, vagyis körülbelül 3514 Ft-ért kaparintott meg. Nem semmi, igaz?

Reddit

Kifutói modell pláza árban

Ez a brit ara 300 fontért az ASOS-ról rendelte meg ezt a fantasztikus ruhát, ami pont úgy néz ki, mint a leghíresebb tervezők elképesztő alkotásai. Átszámítva 114 ezer Ft-ba került neki.

Reddit

Full szett és tele pénztárca

Ez az amerikai menyasszony klasszikus, szép és olcsó rucit keresett a nagy napjára, végül 100 dollárt (30 ezer Ft kb.) fizetett érte az Amazonon, további 10-et a fátyolért, 2-t pedig a fülbevalóér.

Reddit

Különleges ruha, átlag alatti áron

Ez a szintén amerikai menyasszony az ASOS-on találta 100 dollárért a fotón látható ruhacsodát, vagyis nem fizetett érte többet 30 ezer Ft-nál. A fátylat egy másik Reddit fantól vette, szóval érdemes haverkodni az esküvős csopikban!

Reddit

“Jobb, mint bármelyik dizájner ruha”

Ez az európai ara körülbelül 103 ezer Ft-ért talált rá az ASOS-on erre a ruhacsodára, ami felpróbálva jobban tetszett neki, mint a legmenőbb tervezők csúcsmodelljei.

Reddit

Aki keres, talál

Ez a texasi nő az Amazonon keresett és talált, méghozzá ezt a vadítóan fehér, mélyen dekoltált csodaruhát. Az ára is egy kisebb csodával ért fel, csupán 27 ezer Ft-ot kellett érte kicsengetnie.

Reddit

Még több

Te Te Te