5 meglepő dolog, amivel a pasik a nőket tesztelik egy kapcsolat elején

Neked melyik szitu ismerős?

5 meglepő dolog, amivel a pasik a nőket tesztelik egy kapcsolat elején

„Elolvasva”

Ugye, hogy mindennél jobban utálod, amikor a kiszemelted azt játsza, hogy elolvassa, amit írtál neki, de válasz az nem érkezik? A pasik ezt sok esetben bizony szándékosan csinálják, főleg, ha egy szerelem épp kibontakozóban van, ők ugyanis kíváncsiak rá, hogy hogyan reagálsz. A srácok menekülnek azoktól a csajoktól, akik minden apróságon hisztiznek és a dráma élteti őket, ezért ezzel a kicsit sem kedves trükkel már az elején ki akarják szűrni, hogy ki az, akit időben kell lekoptatni…

Egyszer fent, egyszer lent

Egyik nap még folyamatosan keres, aztán egyszer csak úgy dönt, hogy napokra eltűnik? Ha ismerős a szitu, akkor jobb ha tudod, hogy ez bizony egy teszt. A pasi ugyanis kíváncsi rá, hogy abban az időszakban, amikor nem foglalkozik veled, te mennyire elkeseredetten próbálod felhívni magadra a figyelmet, mennyire esel kétségbe és mire, hogy reagálsz. A legjobb, amit tehetsz, az az, hogy a viselkedésed nem változik, ha a srác épp úgy dönt, hogy jegeli a dolgokat köztetek!

Éjjeli hívások

A kiszemelted nem egyszer felhív téged az éjszaka közepén, ráadásul azt akarja, hogy menj át hozzá? Hatalmas piros jelzés arra, hogy a srác így akarja kideríteni, hogy hova fog besorolni téged; csak szex és más semmi, vagy barátnő-alapanyag! A telódat mindenképp tedd némára éjszakára, a pasinak pedig soha ne reagálj este 10 után, ebből tudni fogja, hogy veled komolyan kell gondolnia!

Más csajok?

A társadalom évszázadok óta vitatkozik a témán, hogy vajon létezik-e barátság fiú és lány között, az viszont biztos, hogy a pasiknak van egy bevált módszerük arra, hogy hogyan szűrjék ki a szuperhisztis csajokat. Ha többször beszél a lány ismerőseiről, akkor belül tuti, hogy azt figyeli, hogy te hogy reagálsz. Ha harciasan elzárkózol az ötlettől, hogy a pasidnak lány ismerősei vannak, vagy látványosan kiakadsz, akkor az a srácnak azt mutatja, hogy veled minden problémás lesz… Azért ez elég igazságtalan a részükről, ugye szerinted is?

Utolsó utáni pillanat

A nők általában szeretnek nagyon sokat készülni egy randira, főleg, ha egy kapcsolat még a legelején tart. Ha viszont a srác szeret az utolsó pillanatban elhívni valahova, az bizony nem jelent túl jót. Ha ilyenkor mindig azonnal ugrasz, az azt is jelentheti, hogy érte bármit eldobsz, vagy egyszerűen nincs életed. A másokkal lebeszélt programodat soha ne tedd át a srác miatt, aki az utolsó pillanatban szól, de érdemes akkor is kihátrálni, ha nincs semmilyen más terved. Érezze csak, hogy érted teperni kell!

Még több

Te Te Te