Így tette tönkre a lánya esküvőjét ez a nő

Végül hazaküldték a vállalhatatlan viselkedése miatt.

Így tette tönkre a lánya esküvőjét ez a nő

Sajnos volt már rá példa, hogy egy menyasszonynak pont a saját anyukája miatt kellett szégyenkeznie, mert a kedves mama is hófehér ruhában akart szerepelni a lagzin. Ez még talán óvható, ha arra gondolsz, hogy nem volt képben az illemmel az anyuka, de a mostani sztorinál nincs mentség.

Képzeld, nemrég egy esküvőn az ara anyja porig alázta a lányát a beszédében. Már akkor sem tartotta jó ötletnek a menyasszony, hogy mikrofont adjon az anyja kezébe, amikor felmerült az ötlet, – mivel nem volt túl jó a viszonyuk – de arra gondolt, hogy az emelkedett hangulat jó hatással lesz rá. Tévedett. Az egész monológ egy megalázás sorozat volt, amiben olyan mondatok hangzottak el, mint: „Örülök, hogy sikerült egy olyan férfit találnod, akinek nem számít a külső, mert úgysem tudtál volna kifizetni egy plasztikai műtétet!” Szintén az anyagi helyzetével próbált poénkodni azzal, hogy figyelmeztette a vőlegényt, a lánya lakása elég olcsó és egyszerű, ezért reméli, hogy kevéssel is beéri a srác.

Végül a vőlegény vette ki a kezéből a mikrofont és szólt a zenészeknek, hogy kezdjék el a bulit megalapozni, mert már kínosan nagy volt a csend. A vendégek mindent megtettek, hogy a lány kedvét feldobják és elfeledtessék vele az incidenst, a „jó fej” anyukát pedig elküldték a helyszínről. Elképesztő, nem?

Még több

Te Te Te