Kíváncsi vagy a robot influenszerekre, akik több milliót keresnek egy Insta poszttal?

Nem fogsz hinni a szemednek!

Kíváncsi vagy a robot influenszerekre, akik több milliót keresnek egy Insta poszttal?

Az influenszerek gyakorlatilag a virágkorukat élik, hiszen az Instagram elképesztő népszerűségének köszönhetően az, aki sok követővel rendelkezik, bizony sok pénzt is tud bezsebelni.

De mi van akkor, ha nemsokára eljutunk oda, hogy nincs szükség élő emberekre ahhoz, hogy eladják a termékeket az Instán? Na nem kell arra gondolni, hogy a jövőben zombik fogják népszerűsíteni a legújabb arctisztítókat, csupán arról van szó, hogy a technika eljutott arra a pontra, amikor már egy virtuális, vagyis robot influenszert is annyian követhetnek, mint egy valódi embert. Persze felmerül a kérdés, hogy miről is van szó, és ez hogy lehetséges, igaz?

Az OnBuy legújabb jelentése szerint az Instán már egy ideje jelenlévő robot influenszerek elképesztő eredményeket produkálnak. Ezek a számítógéppel generált emberek ugyanis elképesztő élethűek, ráadásul emberi tulajdonságokkal vannak felruházva, aminek köszönhetően rengetegen követik őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miquela (@lilmiquela) által megosztott bejegyzés, Aug 17., 2020, időpont: 4:56 (PDT időzóna szerint)

Jelenleg a legnépszerűbb robot influenszer Lil Miquela, akinek 2.6 millió (!!!) követője van, és most kapaszkodj, egyetlen szponzorált Insta poszttért 2 és fél millió forintot kap, évente pedig akár 3 MILLIÁRD forintnak megfelelő összeget zsebelhet be a virtuális csaj!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

imma (@imma.gram) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2020, időpont: 10:38 (PDT időzóna szerint)

A robot Insta celebek tehát egyre inkább feltörnek, erre pedig a legnagyobb bizonyíték, hogy egy Noonoouri nevű virtuális influenszer olyan márkákkal dolgozik együtt, mint például a Dior, vagy éppen Kim Kardashian

Még több

Te Te Te