Megtaláltuk a világ legudvariatlanabb esküvői vendégét

És akkor az udvariatlan jelzővel még finomak is voltunk…

Megtaláltuk a világ legudvariatlanabb esküvői vendégét

Esküvői vendégként nincs túl sok dolgod: jelen lenni, örülni a másik boldogságának, és csinosnak lenni, persze csak annyira, hogy ne ragyogd túl a Nagy Nap sztárját, vagyis a menyasszonyt. Az, hogy ne érkezz talpig fehérben, esetleg menyasszonyi ruhával összetéveszthető szerelésben, már annyira alap, hogy le sem írjuk.

Csakhogy ez közel sem mindenkinek olyan logikus, és ezt a Reddit Weddig Shamig fórumán keringő sztori tökéletesen alátámasztja. A történethez egy kép is jár (ITT TUDOD MEGNÉZNI), méghozzá egy csodás menyasszonyi ruhában mosolygó lányról.

„Ez a nő elragadó, gyönyörű, és még sorolhatnám. Csak az a gond, hogy nem ő a menyasszony. Vendégként egyetlen feladatod volt…” – írja az egyik felhasználó, utalva ezzel arra, hogy tényleg mindegy, miben érkezel, amíg nem vagy összetéveszthető a menyasszonnyal. Parázsvitának pedig még csak véletlenül sem neveznénk azt a kis párbeszédet, ami kialakult a poszt alatt, hiszen nagyjából mindenki ugyanazt gondolja, amit valószínűleg most te is.

„Teljesen irreális, hogy nincs egy barátja, aki felhívta volna rá a figyelmét, hogy ez nem a legmegfelelőbb ruha egy esküvőre.” – fogalmazta meg az egyik netező, egy másik pedig így reagált: „Nem mondhatja, hogy ezt nem egy esküvői ruhaszalonban vásárolta…”

Nekünk csak egyetlen hozzászólásunk lenne:

via GIPHY

Még több

Te Te Te