Farmokra tör be és disznókat lop ez a vegán influenszer

Ő aztán nem egy átlagos Insta-modell!

Farmokra tör be és disznókat lop ez a vegán influenszer

A 28 éves Lauren Ann McGeachin elsőre egy átlagos szexi ausztrál csajnak tűnik, aki szeret az Instán pózolni, és persze emiatt elképesztő népszerűségnek örvend a közösségi média felületein. Ha viszont hozzávesszük, hogy szabadidejében farmokra tör be, ráadásul disznókat is lop, akkor már sejthetjük, hogy Lauren minden, csak nem átlagos.

Nem kell azonban rosszra gondolni! A lány ugyanis egyáltalán nem azért teszi ezeket a dolgokat, mert bűnöző, vagy unalmában nem tud mit csinálni, a dolog mögött egy sokkal nemesebb cél lapul; Lauren ugyanis nem véletlenül vegán. Hihetetlenül szereti az állatokat, ezért eldöntötte, hogy random farmokra tör be csak azért, hogy megmentse az ott lévő malacokat, elképesztő, igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LAUREN MCGEACHIN (@laurenmcgeachin) által megosztott bejegyzés, Aug 1., 2020, időpont: 8:49 (PDT időzóna szerint)

Persze a törvény nem igazán elnéző a lánnyal szemben, és bár tényleg elismerésre méltó, amit az állatokért tenni próbál, ezt attól még Ausztráliában (is) bünteti a törvény. Pár nappal ezelőtti tárgyalásán bűnösnek vallotta magát az eddigi akcióival kapcsolatban, amiért több, mint 2 millió forint összegnek megfelelő pénzbüntetést kapott, ám ez egyáltalán nem vette el a kedvét a további malacmentő-akcióktól!

Még több

Te Te Te