Ezt jelenti valójában, ha álmodban megcsal a pasid

Végre megtudod a választ a kínzó kérdésre, hogy az álmod egyet jelent-e a valósággal.

Ezt jelenti valójában, ha álmodban megcsal a pasid

Éjszaka közepén felriadsz, miközben a pasid békésen szuszog melletted. Éppen felhorkant, te pedig képes lennél lelökni az ágyadból dühödben, mert egy másik csajjal kavart, a szemed láttára! Annyi kommenttel, hogy az egészet csak álmodtad, bár a dühödet nagyon is valósnak érzed. Ez a jelenség teljesen normális Dr. Nancy Irwin pszichológus szerint. Állítása szerint ugyanis a veled zajló történéseket dolgozza fel így az agyad. De mégis mit akarhat így üzenni a tudatalattid? Azt, hogy a srác egy csaló?

Erre kicsi a valószínűség. Esélyesebb, hogy a múltban átvertek és ezt még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznod és ezért tér vissza álmodtam az árulás motívuma. Itt az ideje leülnöd a szerelmeddel és átbeszélnetek, hogy miken mész keresztül esténként. Gondoljátok végig közösen, mit tehetnétek, hogy biztonságban érezd magad a kapcsolatban és te is dolgozz rajta, hogy ne vetítsd ki az új kapcsolatodra a régi sérelmeidet.

A másik gyakori ok, amiért csalfa üzemmódra kapcsol a srác az álmaidban, ha hirtelen feleslegesnek érzed magad a kapcsolatban. Például sokkal többet megy el a barátaival és rád kevesebb idő jut vagy éppen egy új meló szippantotta be teljesen. Itt is a beszélgetés lesz a kulcs. Figyeld az álmaid, mert sokszor olyan dolgokat üzennek, amik az ébrenlétben nyomasztanak és a probléma kimondásával és megbeszélésével pontot tehetsz a végére.

Még több

Te Te Te