Imádni fogod ezt a 4 éves kislányt, aki nem véletlenül lett a net legújabb sztárja

Nincs most menőbb a TikTokon ennél a kislánynál!

Imádni fogod ezt a 4 éves kislányt, aki nem véletlenül lett a net legújabb sztárja

A TikTokon általában azok a videók szoktak tarolni, ahol az előadó valami brutál produkcióval rukkol elő. Nos, a net legújabb sztárja egy 4 éves kislány, Charlie Cosby, aki viszont azzal nyűgözte le a tiktokozókat, hogy konkrétan nem csinált semmit!

A videót a kislány anyukája osztotta meg, ami eredetileg a táncfellépését örökítette volna meg. Viszont Charlie az utolsó utáni pillanatban úgy döntött, mégsem fog táncolni. Felment ugyan a csapattársaival a színpadra a mesés lila ruhájában, de a lépésekbe már nem kezdett bele. HAT PERCEN KERESZTÜL MOZDULATLANUL ÁLLT, míg a többi kiscsaj pörgött forgott a zenére.

@chubbybeagleWent to my niece’s outdoor dance recital and witnessed this legend. ##dancrecital ##legend♬ original sound – chubbybeagle

Charlie végül az utolsó résznél mégis megmozdult, és a leghihetetlenebb, hogy elképesztően ügyes volt, szóval végképp érthetetlen, mi történt az elején!

Tiffany Cosby, Charlie édesanyja elárulta, hogy a lánya vérbeli előadó, imád a középpontban lenni, már ha ismerős terepről van szó, idegenek előtt leblokkol. Tiffany azt is elmesélte, hogy mikor megkérdezte lányát, mi történt a színpadon, ő csak annyit mondott: “Túl sokan voltak.” Azt is hozzátette, hogy Charlie a végén valószínűleg azért kezdett el mégis táncolni, mert a második sorban már sokkal komfortosabban érezte magát.

@chubbybeagleWith permission from this icon’s mother, @cosbyt8 , here is the only movement recorded during her 6 minute performance ##dancrecital ##legend♬ original sound – chubbybeagle

A videó egyébként még augusztus elején került fel a TikTokra, de azóta több mint 5 millióan látták. De rengeteg komment is érkezett, közel 20 ezer, amikben a tiktokozók totál odavannak a cuki, szégyenlős kislányért.

Még több

Te Te Te