Ingyen fotókat akart magának az influenszer, csúnyán befürdött

Megdöbbentő beszélgetés került fel a netre!

Ingyen fotókat akart magának az influenszer, csúnyán befürdött

Most nem egy őrült menyasszony kirohanása okozott döbbenetet a Redditen, hanem egy olyan influenszer, aki egy fotóstól próbált ingyen képeket kicsalni. Hízelgéssel indított, elmondta, mennyire tetszik neki a másik munkája, és megkérdezte, nem akar-e vele együtt dolgozni. A gyanútlan fotós persze igent mondott, és elkezdte felsorolni, hogy mi mennyibe kerül nála.

„Ó, tényleg? Én valami olyat kerestem, amiért nem kell fizetnem, ezért mondtam, hogy kollaboráljunk. Jelenleg nincs pénzem erre, így örülnél neki, ha kitalálnánk valamit, ami mindkettőnket boldoggá tesz” – válaszolta a névtelen influenszer, amikor kiderült, hogy 9 szerkesztett képért 53 ezer forintot kellene fizetnie.

A fotós erre tök jól reagált: „Értem. Most nem tudok ingyen fotózást biztosítani, mert nagyon elfoglalt vagyok. De te őszinte voltál, ezért én is az leszek. Nagyapám kamerája már egy ideje itt hever a polcon… Csináljunk vele néhány képet egy olyan háttér előtt, amit már szintén régóta ki akartam próbálni…” Ez elég korrektül hangzik, nem igaz? Csakhogy most nem az a válasz következik, amire számítasz. Ugyanis a lány ahelyett, hogy elfogadta volna az ajánlatot, felháborodott, hogy nem akar tesztalany lenni, és a fotós fizesse ki neki annak az összegnek a felét, amit egy modellnek adna. „Kölcsönkérhetem édesanyám fehér esküvői ruháját, aminek a kölcsönzéséért csak egy kis összeget kellene kifizetned. Nagyon örülnék, ha ezt viselhetném a fotózáson” – tette hozzá.

És itt még mindig nincs vége! A fotós srác végre kiosztotta a lányt, hiszen nem értette, miért kellene fizetnie, amikor ő lett felkérve az együttműködésre. Sőt, felajánlotta, hogy a divattervező ismerősétől szerez pár fehér darabot ingyen, és a sminkes barátja is egész olcsón elvállalja, hogy kifesti őt.

Az influenszernek ez sem volt elég, a sminkjét is ki akarta a fotóssal fizettetni, akinél ezzel végleg betelt a pohár, és nem válaszolt többé a lánynak…

Te mit tettél volna a fotós helyében?

Még több

Te Te Te