„A pasim el akarta olvasni az összes üzenetem – ez történt utána”

Te hogy reagálnál egy ilyen kérésre?

„A pasim el akarta olvasni az összes üzenetem – ez történt utána”

Jessica automatikus reakciója egyértelműen az volt, hogy senki sem csekkolhatja a mobilját. Nem mintha bármit el akart volna rejteni, de a menstruációjától kezdve egészen a regényötletekig mindent a telóján tartott. Ezeket az infókat pedig nem szívesen osztotta volna meg a szerelmével. Azonban hiába próbálta meg leszerelni a srácot, a barátja időről időre felhozta a témát.

A lány végül feltett egy nagyon fontos kérdést: „Nem bízol bennem?” Ezzel sikerült felszínre hoznia egy ezer éves sztorit, amikor szegény pasiját megcsalta egy korábbi barátnője és emiatt folyamatosan retteg, hogy megismétli majd magát a történelem, ezúttal Jessica mellett. Ezért akart megbizonyosodni róla, hogy nincs titkos chat beszélgetés vagy félreérthető képek a mobilján. Azt is elárulta hosszas unszolásra, hogy sokszor zavarja, hogy a lány a romantikus vacsik közben is néha a telefonjára pillant.

Jessica örült, hogy kiderültek ezek a sérelmek, viszont így sem tudta rávenni magát, hogy odaadja a telefonját. Folyamatosan azt érezte, hogy ezzel megsértené a privát szféráját a saját szerelme, plusz elérte, hogy rosszul érezze magát amiatt, hogy egészséges határokat akar lefektetni a kapcsolatában. Így nehéz szívvel, de szakított a sráccal, mivel nem tudta meggyőzni róla, hogy a telefoncsekkolgatás nem oké…

Még több

Te Te Te