4 jel, hogy nincs és nem is lesz köztetek kémia a sráccal

Most véget vethetsz a találgatásoknak!

4 jel, hogy nincs és nem is lesz köztetek kémia a sráccal

Ugye te is mentél már úgy haza egy randiról, hogy egyszerűen nem tudtad eldönteni, hogy mit is gondolj a srácról? Nem csinált semmi rosszat, nem volt illetlen, nem égetett le téged, egyszerűen csak nem érzed a pillangókat a gyomrodban. De mi a baj? Honnan lehet egyáltalán tudni, hogy megvan az a bizonyos szikra? Megpróbáltunk utána járni a dolognak!

Nem működik a humor

Amikor azt mondjuk, hogy valaki olyannal szeretnénk lenni, aki vicces, azt igazából úgy értjük, hogy meg akarjuk találni azt a valakit, aki érti a humorunkat, és akivel ugyanazokon a dolgokon nevetünk. Van, hogy egy randin te valamit nagyon viccesnek találsz, a srác pedig csak furán néz rád, ami egyikőtök hibája sem, csupán arról van szó, hogy nem passzol a humorérzéketek…

Kínos csend

Oké, minden randin előfordulhatnak olyan pillanatok, amikor épp egyik fél sem mond semmit, amitől persze érezhetjük kínosnak a dolgot. Ha ez a találka elején történik, az teljesen normális, ám ha ez a kínos csend órák múlva is előfordul, ráadásul sokáig tart, akkor egyértelmű, hogy nem működik az a bizonyos kémia.

Fizikai kontaktus? Kösz, nem!

Ha egy srác nagyon tetszik, a kémia pedig az egekben van, akkor önkéntelenül is hozzá fogsz érni. Finoman megsimogatod, miközben nevetsz egy viccén, vagy véletlenül egymáshoz ér a lábatok, miközben flörtöltök. Ha viszont egyszer sem gondolsz arra, hogy milyen jó lenne megérinteni a kiszemeltedet, az egy elég erős jel lehet arra, hogy ez a randi egy kémiamentes övezet…

Mindig csak a rossz

Ugye megvan, mikor a rózsaszín köd miatt csak a pozitív tulajdonságaid látod a pasinak? Ha viszont nem működik a kémia, akkor már az első randi közben azt elemzed, hogy mit, miért csinál a srác, és persze, hogy ezek a dolgok miért rosszak. Ha folyamatosan villog a piros lámpa a szemeid előtt, az tuti, hogy nem véletlen!

Még több

Te Te Te