Nagyon félresikerült ennek a párnak a babaváró bulija

A nemfelfedő-parti katasztrófába torkollott.

Nagyon félresikerült ennek a párnak a babaváró bulija

Megvannak azok a cuki gender reveal bulik, ahol a kisbabát váró pár (és családjuk) ünnepélyes kereketek között végre megtudják, milyen nemű lesz a kis trónörökös? Na most, ezek a nemfelfedő-partik mostanában egyre extrábbak lesznek, és elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb durván félresikerüljenek. És sajnos ez most be is következett.

Kaliforniában ugyanis hatalmas tűz ütött ki, amiről kiderült, hogy egy ilyen babaváró buli okozta. A pár egy „füstöt generáló pirotechnikai eszközzel” (olvasható a jelentésben) próbálták megtudni a születendő gyermekük nemét: a rózsaszín füst kislányt, a kék kisfiút jelzett volna.

Csakhogy az akcióban valami elcsúszott, és eddig körülbelül 3 hektárnyi területet égetett fel az általuk okozott tűz. Ráadásul egyelőre csak a lángok 5%-át sikerült megfékeznie a tűzoltóknak, pedig több, mint 500-an próbálják csillapítani az erdőtüzet.  

View this post on Instagram

#ElDoradoFire

A post shared by CAL FIRE San Bernardino Unit (@calfirebdu) on

A helyi tűzoltóság Instagramra posztolt közleménye szerint „a tűzvészekért felelős személyek hanyagság vagy illegális cselekedet miatt pénzügyi és bűnügyi felelősségre vonhatók.” A Daily Mail riportja szerint pedig már meg is van a mostani eset felelőse: a család, aki a tüzet okozta ugyanis még mindig ott volt a helyszínen, amikor az első tűzoltók kiérkeztek.

Ezt egyikük erősítette meg az újságnak, és azt is hozzátette, hogy „a család tisztában van az eset komolyságával. Őszintén úgy gondolták, hogy véletlen történt. De most már átérzik a helyzet súlyosságát.” 

Még több

Te Te Te