4 híresség, akinek függőséget okoz az Instája

Néhány sztár Insta-oldala olyan, mint egy reggeli kávé: kell és kész! A Cosmo.hu szerkesztője összegyűjtötte azokat a profilokat, amik nélkül az Insta nem lenne ugyanaz a hely.

4 híresség, akinek függőséget okoz az Instája

Jonathan Van Ness

Aki látott már valaha egyetlen részt is a Netflixen futó Queer Eye-ból (Meleg szemmel), valószínűleg vagy imádja a sztárok egyik kedvenc fodrászát, Jonathant, vagy annyira gyűlöli, hogy miatta pattant le az átalakító műsorról. A 33 éves srác Instája legalább annyira érdekes, izgalmas, vicces és addiktív, mint maga a műsor. Insta-sztorijai között (mert Cylához hasonlóan a feed nála is csak másodlagos szerepet tölt be) mára igazi guilty pleasure-nek számítanak a reggeli kávés-táncos napindítói, de ledöbbensz akkor is, ha meglátod, hogyan jégkorizik úgy, hogy felnőttként valóra váltott gyerekkori álma volt a jégtánc. Ja, és persze borzasztóan gyönyörű a haja, elképesztően irigylésre méltó az önelfogadása, és azóta nem gyűlölöm a zsírpárnáimat, mióta követem az oldalát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

For the caption I’m stuck between 😻 Morning swims 🐶 OR… Each morning, I feel as happy as Uma Thurman must’ve felt at the end of Kill Bill… until I read the news 🏳️‍🌈💗

Jonathan Van Ness (@jvn) által megosztott bejegyzés,

Nam Vo

Imádom a szépségápolást, a hámlasztóm a leghűségesebb fürdőszobai barátom, és flowban vagyok a beauty rutinom közben. Így viszonylag gyorsan rátaláltam Nam Vo sminkmesterre, aki az Oribe Beauty alapítója is egyben. Tetszik az inspirálóan hidratált bőre, amiben rengeteg munka van, plusz nála szebben tényleg senki viszi fel a vizesebb textúrájú sminkeket. Oké, az életedet nem változtatja meg, ahogy az enyémet sem, de arra tökéletesen elég, hogy új értelmet nyerjen az esti fürdőszoba-szeánszod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dew you know the dumpling next door? Swipe to see dumping moods #iwillnottakeyourman #approachable #nonthreatening #dewydumplings #namvoglow

NAM VO✨GLOW⚡️SKIN (@namvo) által megosztott bejegyzés,

Bobby Berk

A 39 éves enteriőr designer szintén a Queer Eye című műsor csapatának tagja, ő az, aki átalakítja az egyes részek szereplőinek életterét. A feedje maga a lakber-mennyország, amit legszívesebben életed végéig pörgetnél, a sztorijaiban pedig konkrét tippeket és termékeket mutat árral és lelőhellyel. Az egy dolog, hogy a munkái után legszívesebben minden egyes nap átrendezném a lakást (SPOILER: ezt te sem fogod megúszni), de közben a hihetetlenül inspiráló ötletei mellett személyes is marad az oldal.

Lili Reinhart

Költő, színésznő, csupa nagybetűs ERŐS NŐ, pedig még csak 23 éves. Bírom, hogy Lili egyszerre mainstream és underground, ráadásul akárhol is kirándul, sosem feledkezik meg 25 milliós követő táboráról (hello, túrázó sztorik). De nagyon sokat tanulhatsz tőle arról is, hogyan vigyél fel minimál sminket, hogy hamvasan mutass az Instán, ráadásul megtanulod filterek és Photoshop nélkül is szeretni a rólad készült képeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sometimes I like a matte look for the summertime 🌞 @covergirl’s #cleanfresh pressed powder absorbs oil and delivers a natural finish~ AND it’s vegan 🌸

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés,

Még több

Te Te Te