5 kérdés, amit fel kell tenned az exednek, mielőtt újra összejössz vele

Jó pár dolgok érdemes átgondolni, mielőtt felhívod az egykori szerelmed!

5 kérdés, amit fel kell tenned az exednek, mielőtt újra összejössz vele

Elég időt adtunk magunknak?

Ha csak néhány hete szakítottatok a pasiddal, akkor félő, hogy még egyáltalán nem adtatok elég időt magatoknak arra, hogy átgondoljátok, mit is szeretnétek valójában a jövőtökkel kapcsolatban.

Mit tanultál a szakításunkból?

Mielőtt elvinnének téged az érzelmek, fontos megbeszélni az exeddel, hogy ő mit tanult a szakításból. Ha azt válaszolja, hogy semmit, akkor bizony felvillan a piros lámpa, ugyanis nagy valószínűséggel ugyanazokba a problémákba ütköznétek újra és újra…

Miben változtál azóta?

Fontos, hogy az ember tanuljon a szakításaiból, és persze ennek köszönhetően változzon is. Ha úgy látod, hogy a srác szó szerint semmit nem változott, mióta szétmentetek, akkor nem érdemes hiú ábrándokba ringatni magad egy nem létező szép jövővel kapcsolatban.

Van bármi, amiért szeretnéd, hogy bocsánatot kérjek?

Bizony, ha két egykori szerelmes újra össze szeretne jönni, akkor mindkét félnek hasznos megkérdezni, hogy van-e a másikban bármilyen fájó érzés. Még ha úgy is érzed, hogy nagyrészben az exed hibája volt a szakítás, ez soha nem egy emberen múlik, a kölcsönös bocsánatkérés pedig mindennél fontosabb egy újrakezdés előtt!

Mi lesz más ezúttal?

Nem szabad azonnal fejjel a falnak szaladni, így nagyon fontos, hogy megbeszéljétek, most pontosan mi lesz más a kapcsolatotokban? Mitől lesz ez most teljesen más?

Mi hiányzott a legjobb azóta, mióta szakítottunk?

Az erre a kérdésre adott válasz szinte a legfontosabb, hiszen ebből megtudhatod, hogy most komolyan gondolja-e veled a kapcsolatot, vagy csak simán a szex és az intimitás hiányzik neki…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te