Nem tarthattak nagy esküvőt a koronavírus miatt, zseniálisan ünnepelt ez a pár

Hatalmas lagzi helyett fantasztikus fotókat készítettek!

Nem tarthattak nagy esküvőt a koronavírus miatt, zseniálisan ünnepelt ez a pár

A kalandvágyó pár, Ryan és Skye óriási esküvőt terveztek, viszont a nagy lagzit el kellett halasztani a koronavírus-korlátozások miatt. Úgyhogy a friss házasok, akik imádnak új helyeket felfedezni, úgy döntöttek, a nagy napjukat inkább egy különleges fotózással pecsételik meg.

Az Arkansas állambeli Whitaker Point nevű kirándulóhelyre mentek el, ahol tényleg lélegzetelállító képeket készítettek. Két, elég bevállalós felvételen is például Ryan és Skye a sziklán pózolnak úgy, hogy a szélén állva a menyasszony azt imitálja, mintha leesne a mélybe. Szerencsére nem kockáztatták az életüket: Skye elárulta, hogy ki volt biztosítva egy kötéllel.

„Igazi kalandorok vagyunk, szeretünk a természetben lenni: kirándulás, kajakozás, hajózás és campingezés váltogatják egymást a naptárunkban. Valamikor idén júniusban, miután már több, mint négy éve együtt vagyunk, megmondtam Skye-nak, hogy nem akarok tovább várni, hogy feleségül vegyem– mesélte a Daily Mailnek Ryan.

„Nagy esküvőt szerettünk volna, de nem volt sok időnk a tervezésre, mert Skye most kezdte a nővér képzést, a koronavírusos korlátozások miatt pedig nem tudtuk eldönteni, hogyan tovább. Ekkor kezdtünk ikonikus külső helyszínt keresni a lagzihoz, hogy mágikus és emlékezetes legyen.”

Az eseményen végül csak 12 fő vett részt, a fotókat pedig a ceremónia vége után készítették el. A gyönyörű fényképeket ide kattintva nézheted meg.

Még több

Te Te Te