3 reality sorozat, amit akkor is imádni fogsz, ha gyűlölöd a műfajt!

Erősen addiktív show-hármas következik, amit évadról-évadra le kell zúznod, ha úgy döntesz, belevágsz!

3 reality sorozat, amit akkor is imádni fogsz, ha gyűlölöd a műfajt!

Queer Eye

Nem hiába fulladt ki ennyi idő után a Kardashian-show, hiszen ma már teljesen mást jelent ez a műfaj. A Queer eye, 2018-ban induló átalakító műsora viszont tökéletesen hozza azt, amit egy ma progresszív, szórakoztató, vicces, és cool shownak hoznia kell. Közben érzékenyít is, ami ma már nem plusz, hanem elvárás, hiszen a műsor 5 főszereplői mind meleg férfiak, az átalakítandó „vendégszereplők” pedig általában olyan emberek, akik többnyire kirekesztve élnek a társadalomban. Néha ömlengő, és európai szemmel talán túl sok az ölelgetés, viszont annyira pozitív és támogató, mint egy terápia. Még jó, hogy már az 5. évadánál tart!

Glow Up

A BBC és a Netflix közös sminkes realityje maga a beauty-mennyország, ha kicsit is érdekel a téma, igazi must-have show. 10 sminkmester küzd meg egymással hétről hétre különböző feladatokban bizonyítva, a végén pedig az egyikük szerződést és egyben menő munkát kap, hogy főállásban sminkesként dolgozhasson, méghozzá a legközelebb a tűzhöz. Jelenleg két évadot csekkolhatsz a Netflixen, és lehet, hogy menet közben rájössz, egyáltalán nem tudsz sminkelni, viszont észre sem veszed és már rengeteg menő tippet lestél el.

Love is Blind

Persze ma is megmaradt valami abból, amit a reality műfaja régen jelentett, és ez a minden külső igényessége mellett kicsit trash, kicsit kínos vonal tovább él például a Love is Blindban. Klasszisokkal épít kevésbé, mint a Queer Eye, viszont sokkal kevésbé idegesítő, mint a szimultán ordibáló emberek együttese mondjuk egy Való Világban. A koncepció egy kísérletre épül, ami szerint egy pár akkor tökéletes, ha passzol a személyiségük. Így a műsor női és férfi játékosai egymástól elválasztva, egymást nem látva ismerik meg a másikat, majd állnak össze párokká. Jobban mondva jegyzik el egymást. Majd lehull a lepel és a műsor trash faktora, és elindul az igazi kavarás, hogy kiderüljön, eljutnak-e a műsor által szervezett és fizetett esküvőig a felek.

Még több

Te Te Te