4 fura dolog, ami szex után történhet a testeddel

Nyugi, ez mind teljesen normális!

4 fura dolog, ami szex után történhet a testeddel

Gázos mellékhatás

Bár sosem mernéd bevallani, de fogadjunk, hogy tapasztaltad már azt a fura érzést, mintha pukiznál a vagináddal. Igen, ez így leírva vicces, de lehet, hogy kínosan éled meg. Pedig semmi okod arra, hogy kellemetlenül érezd magad! „Amikor a pénisz kifejezett gyorsasággal mozog a hüvelyben, levegő gyülemlik fel belül. Ezért, miután egy nő csúcsra jutott, tapasztalhat szellentés-érzést, amikor távozik az említett levegő– magyarázta el a jelenséget Dr. Michele C. Reed a HelloGiggles magazinnak.

Belepirulsz

Mondanánk, hogy a szex utáni arcpír az a varázslatos élmény eredménye, amint az imént átéltél, de azért ez gyakran nem a nagy O utáni ragyogás jele. Az úgynevezett szexpír rengeteg nőnél előfordul, ha felizgulnak. Ez pedig a vérerek ellazulása miatt van, így tényleg simán belepirulhatsz a szexbe: elöntheti pirosság az arcod, a nyakad, de még a mellkasodat is.

Szokatlan szagok

Beszéljünk őszintén: az ágytornának már a nevében is benne van, hogy ez bizony sok-sok fizikai aktivitással jár, ebből pedig egyértelműen következik, hogy elég izzasztó tud lenni egy-egy hancúr. Aminek már eleve van egy szaga. De a testednek is van egy egyedi illata, és ha ez keveredik valaki más illatával, az is okozhatja azt, ha szokatlan bukéja van a hálónak. Általában ez igazán nem para, viszont ha kitartó halas vagy más, rossz szagot érzel, azzal érdemes dokihoz fordulni – lehet, hogy bakteriális fertőzés áll a háttérben.

Érzelemkitörés lvl 1000

Ha hatalmas hullámokban öntenek el az erős érzelmek összebújás után, legyen az hirtelen depresszió, düh, zaklatottság vagy intenzív eufória, az mind-mind a hormonok hibája. Amikor egyszer csak kicsit borúsabban érzed magad, az azért van, mert túl gyorsan csökkent a dopamin-szint, amit az orgazmus emelt az egekbe. Ellenben, ha emelkedett hangulatban vagy, az az oxitocin miatt van, ami a mosolygós, boldog érzésékért felel. És a legnagyobb „poén”, hogy a hormon-lottón mindkét reakcióra van esély.

Még több

Te Te Te