Elég megdöbbentő, miért szerződött Meghan és Harry a Netflixszel

Kijátszották a királynőt?

Elég megdöbbentő, miért szerződött Meghan és Harry a Netflixszel

Két royal szakértő, Roberta Fiorito és Rachel Bowie szerint Harry és Meghan eleinte nem akartak szerződést a Netflixszel, erre tulajdonképpen a királynő kényszerítette rá őket. Januárban, amikor szakítottak a királyi családdal, még azt tervezték, alapítanak egy nemzetközi brandet, a SussexRoyal-t, ez azonban nagyon nem tetszett az uralkodónak. Konkrétan megtiltotta nekik, hogy használják a „royal” kifejezést.

Harry és Meghan ezután kénytelen volt kitalálni egy B-tervet, hiszen elhatározták, hogy jól fognak élni a királyi család pénze nélkül is. Így került képbe a streaming szolgáltató, akikkel végül egy sokmillió dolláros szerződést sikerült aláírniuk. Ennek értelmében a jövőben közös dokufilmeket, dokusorozatokat és show-kat fognak készíteni.

Roberta és Rachel podcastjükben elmondták, ebbe a tervbe már nem avatták be a királynőt, mert úgy voltak vele, hogy nem szeretnék, ha valamiért ezt is megfúrná. „Könnyebb bocsánatot kérni utólag, mint engedélyt” – mondták.

Harryék valószínűleg jól gondolták, hogy a királynőnek ez az ötlet sem tetszene túlságosan, hiszen úgy gondolja, a királyi család tagjai nem eladók, Harry pedig az, ha tetszik neki, ha nem…

A pénz mindenesetre jól jött a hercegnek és a hercegnének, hiszen így vissza tudták fizetni azt az összeget, amit közpénzből költöttek angliai otthonuk, Frogmore Cottage felújítására. Jelenleg Santa Barbarában élnek, de az a hír járja, amint a vírushelyzet csillapodik, visszatérnének egy időre az Egyesült Királyságba, mert Harrynek súlyos honvágya van.

Még több

Te Te Te