Horoszkóp: Szeptember 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Horoszkóp: Szeptember 15., Kedd

Kos

Ha úgy érzed, ma egy plusz süti, extra hab a kávédra, vagy egy óriási adag fagyi az, amire szükséged van, hajrá! Ne érezz bűntudatot, egyszer-egyszer simán belefér!

Bika

Legszívesebben az egész napot a kanapédon fekve és filmezve töltenéd. Ma még simán beleférhet, hogy lustálkodj egy kicsit, ha erre vágysz, de cserébe holnap turbó sebességre kell kapcsolnod.

Ikrek

Bal lábbal keltél fel, és reggel óta világvége hangulatban vagy, dühös vagy mindenre és mindenkire, de pontosan miért is? Állj meg egy pillanatra, gondold végig, mi zavar, ha rájössz, máris nyugodtabb leszel…

Rák

Kapkodós a reggeled, és ez így marad egész nap, rohansz, mindenbe belefogsz, de semmit sem tudsz befejezni. Ez már visszafordíthatatlan folyamat, de legalább fonos döntéseket ne hozz, mert azt is csak elkapkodnád.

Oroszlán

Erőből akarsz ma megoldani mindent, legfőképp a konfliktusokat. Ez viszont a legtöbb kollégádnak nem tetszik, és teljesen jogosan. Szakmai vitákat mégsem dönthetsz el úgy, hogy “csak mert én azt mondtam”, igaz?

Szűz

Folyton csak a melóddal foglalkozol, még szabadidődben sem jár semmi más a fejedben. A ma délutánt és estét szánd a kikapcsolódásra, mindegy, hogy egyedül vagy a barátaiddal, a lényeg, hogy a munkát messziről kerüld el!

Mérleg

Ma többen is a te válladon sírják ki magukat, mivel tényleg szuper hallgatóság vagy és sok jó tanácsot is tudsz adni. De visszafele is elsülhet a dolog, ha nem zárod rövidre ezeket, mivel könnyen felveszed ma mások hangulatát, így ez a panaszáradat téged is padlóra tehet nap végére.

Skorpió

Óriásit csalódsz az egyik közeli ismerősödben, esetleg barátodban. Kiderülhet, hogy egyáltalán nem számíthatsz rá annyira, mint ő rád. Nem jó érzés, de gondolj arra, hogy még épp jókor derült ki.

Nyilas

Olyan élesen, tűpontosan látod a szitukat ma, ahogy senki más a környezetedben. Ezért mindenki a te tanácsaidra, döntéseidre támaszkodik, még a főnököd is. WOW!

Bak

Amúgy sem vagy a szavak embere, de ma különösen nehezedre esik megfogalmazni a gondolataidat, érzéseidet. Próbálj meg e-mailben, chaten kommunikálni, úgy legalább van időd picit átgondolni.

Vízöntő

Nem vagy felelős mások döntéseiért, helyzetéért, munkájáért, sőt életéért. Nem veheted magadra mindenki problémáit, nem segíthesz nekik, ha ők nem akarják. Ez egyszerűen el kell fogadnod!

Halak

Egy szuper izgalmas srácot mutatnak ma be neked, aki azonnal felkelti az érdeklődésedet. Nem igazán tudod leplezni, menniyre bejön neked, de nem is kell, legalább tudni fogja a fiú, hogy szabad az út!

Még több

Te Te Te